Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Δελτίο τύπου από την παράταξη “Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη”

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Δημοτική Αρχή δεν αντιμετωπίζει τα προβλήματα

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου ο επικεφαλής της παράταξης «ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ» Νίκος Μπάμπαλος κατέθεσε, ερώτηση προς το Δήμαρχο σχετικά με τα θέματα των περιοχών που βρίσκονται εκτός σχεδίου  παιδείας και για τα συνεχιζόμενα κυκλοφοριακά προβλήματα της οδού Θεσσαλίας στο Κάτω Ψαλίδι.

Ειδικότερα ο κ. Μπάμπαλος ζήτησε από το Δήμαρχο να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο:
Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η ένταξη στο σχέδιο των περιοχών του Κάτω Ψαλιδιού (ανατολικά της οδού Παπαϊωάννου) και της Μαγκουφάνας στα σύνορα με την Πεύκη και τι ενέργειες έχει κάνει η Δημοτική Αρχή μέχρι σήμερα.
Σε ποιες ενέργειες έχει προβεί η Δημοτική Αρχή, μετά τη δέσμευσή της πριν από ένα και πλέον μήνα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ότι θα προβεί σε κάθε ενέργεια που απαιτείται για τη λήψη μέτρων για την μείωση του κυκλοφοριακών φορτίων της οδού Θεσσαλίας.
Δυστυχώς καμία απάντηση πειστική δεν έδωσε ο κ. Δήμαρχος για την πορείας ένταξης στο σχέδιο των πιο πάνω περιοχών, ενώ για το πρόβλημα της οδού Θεσσαλίας η σιωπή του ήταν εκκωφαντική.
Επιβεβαιώνονται δυστυχώς, για μια ακόμα φορά, όλοι εκείνοι και είναι πολλοί, ότι η Δημοτική Αρχή και ο κ. Δήμαρχος έχουν τη δυνατότητα … να κάνουν «πολύ πετυχημένες εκδηλώσεις» με τα χρήματα των δημοτών, αλλά είναι αναποτελεσματικοί στην αντιμετώπιση των προβλημάτων τους.

Το Γραφείο τύπου & επικοινωνίας

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ