Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Ανακοίνωση-κάλεσμα από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών “Γιώργος Σεφέρης”

Δημοσιεύθηκε

στις

Παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ Κηφισιάς

Συλλογικά – μαζικά με τα συνδικάτα και τις επιτροπές αγώνα να αρνηθούμε την πρόκληση να ληστέψουν ξανά το λαϊκό εισόδημα με το ειδικό τέλος στα σπίτια μέσα από το λογαριασμό της ΔΕΗ, για να μη πτωχεύσει η πλουτοκρατία. Μαχητικά να σταθούμε απέναντι σε όλους αυτούς που μας οδηγούν στο γκρεμό.  

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τα κόμματα της πλουτοκρατίας, με τις πολιτικές τους αποφάσεις καταδυναστεύουν σε όλους τους τομείς της ζωής την εργατική λαϊκή οικογένεια. Ζητούν από τον εργάτη, τον αυτοαπασχολούμενο, τον άνεργο που με κόπο μιας ολόκληρης ζωής κατάφερε να κάνει ένα σπίτι, να το ξαναπληρώσει με νέα δυσβάσταχτα χαράτσια μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.
Είναι αδίστακτοι! Ενώ οδήγησαν στην ανεργία, απολύοντας χιλιάδες εργαζόμενους, όχι μόνο δεν τους εξαιρούν απ΄ το χαράτσι για το σπίτι, αλλά τους φορολογούν με τους ίδιους συντελεστές.
Οι μαζικοί φορείς της Μεταμόρφωσης σας καλούμε όλους και όλες με τα παιδιά σας, με όλη την οικογένεια οργανωμένα και αγωνιστικά, να απαντήσουμε  στους φόρους που μας πνίγουν, στα άγρια μέτρα που μας καταδικάζουν οριστικά στη φτώχεια και την ανασφάλεια. Να απαιτήσουμε να μη διακοπεί το ρεύμα σε όσους δεν πληρώσουν το νέο χαράτσι.
Κανένας φόβος απ΄ τις απειλές που εκτοξεύουν καθημερινά η κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της. Η οργή και η αγανάκτηση που νιώθουν οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα από τα χαράτσι που καθημερινά επιβάλλονται πρέπει να μετατραπεί σε αντίσταση, απειθαρχία και άρνηση πληρωμής.
Δεν έχουμε – δε θέλουμε – αρνούμαστε να πληρώσουμε τα χαράτσια τους.
Το χρέος είναι της πλουτοκρατίας.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΔΕΗ
( ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 2, ΚΗΦΙΣΙΑ)
ΔΕΥΤΕΡΑ 14/11/2011  ΣΤΙΣ 12:30 π.μ.
• ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ».
• Δ΄ ΕΛΜΕ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ.
• ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ.
KAI ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Ν. ΙΩΝΙΑΣ, ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΠΕΥΚΗΣ – ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ, ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ, ΚΛΠ.
Ο Σύλλογός μας για τη διευκόλυνση των συναδέλφων που θέλουν να πάρουν μέρος στην κινητοποίηση, κηρύσσει αυτή τη μέρα, τρίωρη διευκολυντική στάση εργασίας από τις 11:45 π.μ. μέχρι τις 14:45 μ.μ.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να καταθέσουν τα χαράτσια στο νέο Δ.Σ. του Συλλόγου, το οποίο σε συντονισμό με άλλα σωματεία, συνδικάτα, επιτροπές αγώνα θα επιστρέψει τα εντάλματα της φοροληστείας ή θα προβεί σε άλλες ενέργειες που θα σηματοδοτούν την άρνηση πληρωμών (π.χ. κάψιμο κ.α.).

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ