Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Δελτίο τύπου από την παράταξη “Ηράκλειο – Ανθρώπινη Πόλη”

Δημοσιεύθηκε

στις

Ερωτήσεις για ζητήματα της παιδείας

Στη  συνεδρίαση  του  Δημοτικού  Συμβουλίου  της  22-11-2011 η  Δημοτική Σύμβουλος του δημοτικού συνδυασμού «ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ  ΠΟΛΗ»  Μαριάννα Ζούρου, στο στάδιο  των ερωτήσεων έθεσε στη διοίκηση τις εξής ερωτήσεις:

Ζήτησε, για πολλοστή φορά, από την Διοίκηση να ενημερώσει το Σώμα, γιατί μέχρι σήμερα δεν έχουν πληρωθεί οι σχολικοί τροχονόμοι και παραμένουν απλήρωτοι και πότε σκοπεύει η Δημοτική Αρχή να τους καταβάλει τις δεδουλευμένες αποδοχές.
Επίσης έθεσε το ερώτημα για την πληρωμή των καθαριστριών των σχολείων και επεσήμανε τον κίνδυνο, ότι σε περίπτωση που καταβληθούν οι αμοιβές  τους με περικοπές, οι καθαρίστριες θα σταματήσουν να εργάζονται και ο κίνδυνος να παραμείνουν τα σχολεία χωρίς καθαρίστριες είναι πλέον ορατός.
Τέλος ζήτησε η Δημοτική Αρχή να μην προχωρήσει στην ανάκληση της λειτουργίας του 2ου ΚΕΠ στο Παλιό Ηράκλειο και πρότεινε  το 2ο ΚΕΠ να συστεγασθεί με τα Δημοτικά Ιατρεία στην οδό Πλαπούτα, όπου είχε λειτουργήσει  άλλωστε στο παρελθόν και ως  Παράρτημα Δημοτολογίου.
Θέλουμε να πιστεύουμε και ελπίζουμε,  πως η Δημοτική Αρχή θα πάρει τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που είναι προς όφελος των εργαζομένων και προς το συμφέρον των δημοτών.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ