Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών “Γιώργος Σεφέρης”

Δημοσιεύθηκε

στις

Προγραμματίζουν κινητοποίηση στη ΔΕΗ Νέας Ιωνίας

Mε βάση την πρόσφατη απόφαση της Γενικής μας Συνέλευσης (3/11/2011) σε σχέση με το «Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών» (χαράτσι μέσω της ΔΕΗ), αλλά και όλα τα άλλα χαράτσια που «έρχονται», χρειάζεται να πούμε αναλυτικά και καθαρά :  Δεν έχουμε – Δεν μπορούμε – Δε θέλουμε – Αρνούμαστε να πληρώσουμε τα χαράτσια τους.

1. Αξιοποιούμε κάθε τρόπο για να μην πληρώσουμε το χαράτσι, ξεχωρίζοντας το από τον υπόλοιπο λογαριασμό:
α) Πληρωμή μέσω ΑΤΜ : Επιλέγουμε τράπεζα στην οποία έχουμε λογαριασμό. Πατάμε κατά σειρά τις εξής επιλογές : «άλλες συναλλαγές», «πληρωμές ΔΕΚΟ», «ΔΕΗ». Πληκτρολογούμε το δωδεκαψήφιο κωδικό ηλεκτρονικής συναλλαγής που υπάρχει στο λογαριασμό και τέλος γράφουμε ως ποσό πληρωμής μόνο το ποσό που μένει αφού αφαιρέσουμε τη δόση του χαρατσιού. Το μηχάνημα κάνει αυτόματη ανάληψη από το λογαριασμό μας.
 β) Πληρωμή μέσω ΚΑΣ (Τα μηχανήματα που βρίσκονται μέσα στις τράπεζες). ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία με παραπάνω, με τη διαφορά ότι βάζουμε χύμα στο μηχάνημα το ποσό που θέλουμε να πληρώσουμε.
γ) Κοινοποιούμε στη ΔΕΗ με μαζικό τρόπο μέσω του Συλλόγου μας κι όλων των άλλων φορέων που συνεργαζόμαστε, αντίγραφο της συναλλαγής με την τράπεζα, δηλώνοντας γραπτά ότι το ποσό που πληρώσαμε αφορά το ρεύμα και τα τέλη υπέρ Δήμων και ΕΡΤ και ΟΧΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ.
δ) Ο Σύλλογός μας μέχρι τις 29/11/2011 θα συγκεντρώσει από κάθε σχολείο τους λογαριασμούς της ΔΕΗ με πληρωμένο μόνο το ρεύμα. Κάθε σχολείο να ορίσει έναν υπεύθυνο για να συγκεντρώσει αυτά τα χαρτιά και να τα παραδώσει στα μέλη του Δ.Σ.
ε) Γι  αυτό το σκοπό οργανώνουμε κινητοποίηση στη ΔΕΗ της Νέας Ιωνίας, στην οδό Ορφανίδου, την Τετάρτη 30/11/2011, στις 2 μ.μ. Ο Σύλλογος προκηρύσσει τρίωρη διευκολυντική στάση εργασίας αυτή τη μέρα, από τις 1.15 μ.μ. μέχρι τις 4.15 μ.μ. για τους συναδέλφους του ολοήμερου που θέλουν να παρευρεθούν.
2.  Κλειδώστε τα ρολόγια της ΔΕΗ. Μήν τους αφήνετε να τα πλησιάσουν.
3. Σε περίπτωση που σας ενημερώσουν για προσπάθεια να σας κόψουν το ρεύμα ή να επισκεφθούν το σπίτι σας συνεργεία της ΔΕΗ ή εργολάβοι της, καλέστε το Σύλλογο να τους εμποδίσουμε με μαζικό και αγωνιστικό τρόπο.
4. Σε περίπτωση που σας κόψουν το ρεύμα, καλέστε πάλι το Σύλλογο, που βρίσκεται σε συνεργασία με ηλεκτρολόγους πρόθυμους να το ξανασυνδέσουν. 
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ – ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ