Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Δελτίο τύπου της παράταξης του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Αντιπεριφερειάρχης στην Πεύκη από τη «Νέα Εποχή»

Η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» συνεχίζει τις προσπάθειες της για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του ενιαίου δήμου, παρά το γεγονός ότι δεν είναι σήμερα αυτή η δημοτική αρχή. Έτσι λοιπόν προσκάλεσε τη Δευτέρα στο δημαρχείο Πεύκης τον αντιπεριφερειάρχη της Βόρειας Αθήνας Κώστα Μανιάτη και του έθεσε όλα τα μεγάλα θέματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας.

Πρώτα-πρώτα του ζήτησε να βοηθήσει ώστε να …τρέξουν τα έργα πνοής της Πεύκης, δηλαδή η ανάπλαση της Κάτω Πεύκης και η ανάπλαση της Λεωφόρου Ειρήνης με την κατασκευή της κεντρικής πλατείας. Είναι έργα προϋπολογισμού 7.000.000 ευρώ και είχαν δημοπρατηθεί επί δημαρχίας Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, αλλά έχουν κολλήσει.
Επίσης ζήτησε το προσωπικό του ενδιαφέρον για το έργο ανάπλασης στο Ο.Τ.9 της Λυκόβρυσης, προϋπολογισμού 14 εκ. ευρώ, το οποίο λόγω πολλών ενστάσεων βρίσκεται ακόμη στην περίοδο της αξιολόγησης των μελετών. «Οι Λυκοβρυσιώτες πληρώνουν χαράτσι γι αυτό το έργο και δεν πρέπει να χαθεί» τονίστηκε.
Ένα άλλο ζήτημα που τέθηκε στη συνάντηση, στην οποία μετείχαν οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και τα μέλη της γραμματείας, ήταν η συνδρομή της περιφέρειας στην εξασφάλιση από το δήμο μας προγραμμάτων του ΕΣΠΑ.
«Το συμφέρον του δήμου μας είναι επάνω από όλα. Με την ίδια υπευθυνότητα που λειτουργούσαμε πριν ως δημοτική αρχή Πεύκης με την ίδια και περισσότερη λειτουργούμε και σήμερα που έχουμε διαφορετικό ρόλο» τόνισε ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, επικεφαλής της παράταξης και πρώην δήμαρχος Πεύκης.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ