Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Ανακοίνωση από το Σύλλογο Προοδευτικών Γυναικών Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Πρόσκληση παράδοσης των λογαριασμών της ΔΕΗ

Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, αυτοαπασχολούμενοι, νέοι και νέες
Ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Αμαρουσίου πήρε την πρωτοβουλία να μπει μπροστά στη δράση ενάντια στα χαράτσια της ΔΕΗ όχι με λόγια, αλλά με συντονισμό, οργανωμένα και συλλογικά.

Ήδη έχουν στηθεί λαϊκές επιτροπές αγώνα ανά γειτονιά στο Μαρούσι με μεγάλη ανταπόκριση, αποφασισμένοι για ομαδική άρνηση της πληρωμής των χαρατσιών  που έρχονται με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και με συγκρότηση ομάδων περιφρούρησης ώστε να αποτρέπουμε κάθε διακοπή ρεύματος.
Ο Σύλλογος Γυναικών και οι λαϊκές επιτροπές συγκεντρώνουν τούς λογαριασμούς με τα χαράτσια με σκοπό την Παρασκευή 20/1/2012 στις 11 π.μ., να τα παραδώσουμε στη ΔΕΗ Κηφισιάς με μαζική κινητοποίηση.
Η αντίσταση και η αλληλεγγύη που αναπτύσσεται πρέπει να μας αγκαλιάσει όλους, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τη βαρβαρότητα που εξαπλώνεται μέρα με τη μέρα.
Κανένας δεν πρέπει να επιτρέψει στην εξαθλίωση να κυριαρχήσει.
TΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ,ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ Τη Δευτέρα  9/1/2012 στις  6,30 μ.μ. στα γραφεία μας (Δ. Ράλλη 12 – Μαρούσι), να παραδώσετε τα χαράτσια σας και να συμμετέχετε στη συνέλευση όλων των επιτροπών αγώνα που θα καθορίσουν τον παραπέρα τρόπο δράσης τους.
 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ