Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Ανακοίνωση από το Σύλλογο Ανέργων Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

“Πράξεις και όχι άλλα λόγια και υποσχέσεις”

O Σύλλογος ιδρύθηκε το 2004 λόγω της μεγάλης ανεργίας που υπάρχει στο Δήμο μας και στη χώρα μας γενικότερα. Αυτό οφείλεται στην έντονη αποβιομηχάνιση και στο κλείσιμο πολλών επιχειρήσεων ή στη μετακίνησή τους σε βαλκανικές χώρες. Σήμερα ζούμε και το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων.
Παρά πολύς κόσμος βρέθηκε εκτός εργασίας ξαφνικά:

– Άνθρωποι που εργάζονταν χρόνια σε επιχειρήσεις.
– Άνθρωποι ήταν κοντά στη σύνταξη, που είχαν πάρει δάνεια ή σπούδαζαν παιδιά, βρέθηκαν σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση.
Κάτι επομένως πρέπει να γίνει γι’ αυτούς, αλλά και τους νέους ανθρώπους που βγαίνουν τώρα στην αγορά εργασίας με ενθουσιασμό και απογοητεύονται. Ο Σύλλογος επιδιώκει να συσπειρωθούμε όλοι οι άνεργοι και μαζί να διεκδικήσουμε το δικαίωμα μας στην εργασία.
Να ευαισθητοποιηθούν επιτέλους οι φορείς και οι επιχειρήσεις, οι τοπικές και κεντρικές διοικήσεις. Να πάρουν δραστικά μέτρα κατά της ανεργίας. Να γίνουν πράξεις. Όχι άλλα λόγια και υποσχέσεις.
Έχουμε κουραστεί από την αδιαφορία και αναισθησία κάποιων που θέλουν να θεωρούνται αρμόδιοι και υπεύθυνοι. Αν θέλουν να αντιμετωπίσουν πραγματικά την ανεργία ας το κάνουν αλλιώς μη μας κοροϊδεύουν άλλο.
Στο σύλλογο μπορούν να είναι μέλη άνεργοι και περιστασιακά εργαζόμενοι.

Γίνε κι εσύ μέλος του συλλόγου.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας
Νίκος Κουβαριώτης 210-2531559

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ