Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Πληρωμή δεδουλευμένων και σταθερή εργασία

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα αιτήματα των εργαζομένων του

δημοτικού ραδιοφώνου Ηρακλείου Αττικής

Το Σωματείο Εργαζομένων στο δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό Ηρακλείου Αττικής “Επικοινωνία FM” και το Συνδικάτο Εργαζομένων στους ΟΤΑ εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σήμερα στο σταθμό:

“Οι 34 εργαζόμενοι του Επικοινωνία 94FM συνεχίζουμε να είμαστε απλήρωτοι για πεντέμιση μήνες….! Η κατάσταση στην οποία έχουμε επέλθει εμείς και οι οικογένειες μας είναι τραγική! Η διαιώνιση της υφιστάμενης  κατάστασης σε συνάρτηση με την έντονη φημολογία ότι η διοίκηση του Δήμου προσανατολίζεται σε “λουκέτο” μας έχει εξαθλιώσει…!
Η Δημοτική Αρχή του Δήμου  Ηρακλείου Αττικής, απ’ όταν ανέλαβε γνώριζε την κατάσταση που επικρατεί στο σταθμό και είτε θέλει είτε όχι φέρει την ευθύνη. Οι εργαζόμενοι ουδέποτε διαχειρίστηκαν τα οικονομικά του σταθμού, δουλεύουμε και πρέπει να πληρωνόμαστε.
Το Συνδικάτο των ΟΤΑ σε συνεργασία με το Σωματείο Εργαζομένων στον Επικοινωνία 94 FM θα πάρει όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες ώστε όλοι οι εργαζόμενοι να πληρωθούν αλλά και να έχουν μόνιμη και σταθερή εργασία με πλήρη δικαιώματα στο Δήμο.
Ζητάμε από το Δημοτικό Συμβούλιο να πάρει την απόφαση 
1.Να προβεί άμεσα σε αποπληρωμή των δεδουλευμένων μας
2.Να δεσμευτεί για τη μεταφορά των εργαζομένων στο Δήμο
3.Να δεσμευτεί ότι δεν θα υπάρξει καμία απόλυση
4.Να υλοποιήσει τη γραπτή δέσμευση του Δημάρχου στις 3/11/2010 ότι “Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός θα συνεχίσει τη λειτουργία του και πως οι εργαζόμενοι  θα αποπληρωθούν τα δεδουλευμένα τους άμεσα”.      
      

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ