Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Δελτίο τύπου της “Δημιουργικής Ενότητας Πολιτών Πεύκης-Λυκόβρυσης”

Δημοσιεύθηκε

στις

Μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου;

Ο κ. Θεοδωρακόπουλος συνεχίζει χωρίς καμιά αιδώ την έξαλλη αντιπολιτευτική γραμμή που έχει χαράξει από την πρώτη στιγμή που έχασε τον δημαρχιακό θώκο.
Αφορμή αυτή τη φορά η πρόσληψη του νέου μαέστρου της χορωδίας. Ένα θέμα για το οποίο εξέδωσε ήδη δύο ανακοινώσεις με διάφορες γενικολογίες περί διαφάνειας χωρίς όμως να απαντάει για την «ταμπακέρα».

Αποφεύγει επιμελώς να δώσει συγκεκριμένες εξηγήσεις για τα «έργα» του που οδήγησαν τον Δήμο στην οικονομική καταστροφή. Δεν του έφταναν τα αποκαλυπτήρια του στο Δημοτικό Συμβούλιο, στο οποίο ακόμη και δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του ζήτησε να εξετάσει τη σύμβαση που είχε συναφθεί επί των ημερών του, με τη μία και μοναδική υποψηφιότητα. Συνεχίζει να εγκαλεί την παρούσα Δημοτική Αρχή, προσπαθώντας να καλύψει τις δικές του «αμαρτίες».
Κάνει πως δεν βλέπει ότι τηρήθηκε κάθε νόμιμη διαδικασία και ότι  η ανάθεση έγινε μεταξύ ΤΡΙΩΝ υποψηφίων. Επίσης αποκρύπτει ότι συμφωνήθηκε για τριπλάσιο έργο να καταβληθεί περίπου το 30% του ποσού που πλήρωνε μέχρι τώρα ο Δήμος.
Όσο θόρυβο και να κάνει ο κ. Θεοδωρακόπουλος για να κρύψει  την ανικανότητα του δεν θα τα καταφέρει. Οι δημότες έχουν και μάτια και κοινό νου…

Υ.Γ. Ξέχασε ο – κατά τα άλλα λαλίστατος – επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας να μας απαντήσει πόσο καιρό και γιατί ήταν απλήρωτοι αυτοί οι εργαζόμενοι κατά τη δική του θητεία. Αλήθεια γιατί κόπτεται τόσο για τη διατήρηση της προνομιακής όσο και πλουσιοπάροχης σύμβασης που υπήρχε για τον μαέστρο;

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ