Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Ανακοίνωση από τη δημοτική παράταξη Αμαρουσίου “Εκτός των Τειχών”

Δημοσιεύθηκε

στις

O αγώνας των εργαζομένων τώρα αρχίζει

Η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου (ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ) του τραπεζίτη Παπαδήμου, με το πρόσχημα της «σωτηρίας» της χώρας από τη χρεοκοπία, ερήμην του λαού διαπραγματεύεται την οριστική και χρόνια υποταγή των εργαζόμενων  στους ξένους και ντόπιους κεφαλαιοκράτες και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας της χώρας σε τιμές ευκαιρίας για το κεφάλαιο.

Tο γεγονός ότι οι υπάλληλοι των τραπεζών και οι υποτακτικοί των πιστωτών και των εργοδοτών διαπραγματεύονται τον ακρωτηριασμό ή το θάνατο των αναγκών και των δικαιωμάτων μας, χωρίς ούτε ένας εργαζόμενος να είναι στους δρόμους και στο Σύνταγμα να βροντοφωνάξει «έξω ρουφιάνοι από την παράγκα μου», δείχνει με τον πιο εύγλωττο τρόπο την πλήρη ανεπάρκεια όλων των συνδικαλιστικών ηγεσιών και όλων των ηγεσιών όλων των ρευμάτων της αριστεράς.
Όλοι τρέχουν σε απίστευτου τύπου ακτιβισμούς και εκλογικούς σχεδιασμούς για τα επιμέρους και ξεχνούν το γενικό, όταν όλα πάνε να σαρωθούν στην κεντρική πολιτική σκηνή.
Όλα πλέον επαφίενται στη συνείδηση και τη δράση των εργαζομένων και του λαού που έχει να δώσει μια άνιση μάχη με τους χειρότερους όρους.
Όμως έτσι ήταν τα πράγματα πάντα και στην κατοχή (1941 – 1944) μόνος του ο λαός, που είχε εγκαταλειφθεί από τις επίσημες αστικές ηγεσίες, βρήκε το δρόμο της ανάτασης – της αντίστασης – της σωτηρίας του από ξένους και ντόπιους δυνάστες.
Έτσι και τώρα μόνος του ο λαός θα βρει το δρόμο του και θα σαρώσει το σάπιο αστικό πολιτικό σύστημα και τους εκπροσώπους – διαχειριστές της καταστροφής του.

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙΡΟ

ΚΑΤΩ Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ
ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ
ΕΞΩ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ Η ΕΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ
ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ – ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΡΑ
Η ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

 

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ