Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Ανακοίνωση από την παράταξη “Μαρούσι. Επιστροφή στο Μέλλον”

Δημοσιεύθηκε

στις

“Η αλήθεια για τις απαντήσεις του Δήμου Αμαρουσίου”

Για μία ακόμη φορά, τους κατανοούμε. Και τους συμπονούμε. Διότι τους έχει κοστίσει πολύ η παρουσία του Αλέξανδρου Μπρέγιαννη ως επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου. Αυτό αποδεικνύεται από τα Δελτία Τύπου που εκδίδονται από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Αμαρουσίου, τάχα ως απαντήσεις των θέσεών μας, αλλά στην πραγματικότητα δεν αρκούνται στις όποιες αβάσιμες και αναληθείς δημοτικές και πολιτικές τοποθετήσεις της Διοίκησης.

Απλώς  στρέφονται κατά του προσώπου του κ. Μπρέγιαννη, με χαρακτηρισμούς που δεν ταιριάζουν σε μια αντιπαράθεση θέσεων και αρχών που αφορούν την πόλη.
Αλλά τι θέσεις και ποιες αρχές μπορεί να επικαλεσθεί μια δημοτική αρχή που σπεύδει και φωτογραφίζεται «δεξιά και αριστερά» με κάθε πολιτικό πρόσωπο και διατείνεται ότι συζητάει μαζί της τα προβλήματα της πόλης;
Έτσι, τα προκάτ Δελτία Τύπου που ανασύρονται κάθε φορά από το συρτάρι κάποιου υπαλλήλου αναλώνονται σε ύβρεις, όπως «λέει ψέματα ο νέος επικεφαλής», «λέει ψέματα το πρώην στέλεχος Τζανίκου» και «λέει ψέματα ο υποτακτικός της κυβέρνησης». Νομίζουν ότι έτσι θα ξεπεράσουν την αλήθεια που βασανίζει τους συντάκτες τους; Νομίζουν ότι ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ότι προσφέρουν κακές υπηρεσίες ως… υποτακτικοί, σε ένα γνήσιο τέκνο της Νέας Δημοκρατίας, με προσωπικές φιλοδοξίες, που κυκλοφορεί με… προσωπικό φωτογράφο και «ξεχνά» πάντοτε πίσω του τα βασικά προβλήματα της πόλης;
Η αλήθεια για τα «ανδραγαθήματα» του Γραφείου Τύπου του κ. Πατούλη – που έχει αλώσει το Γραφείο Τύπου του Δήμου Αμαρουσίου – είναι ότι νομίζουν πως αποδομούν το νέο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επειδή έχουν διαπιστώσει ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει και πλέον η δημοτική αρχή βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.
Δεν θα τους ακολουθήσουμε. Το Μαρούσι, όπως και ολόκληρη η Ελλάδα, βαδίζει έναν δύσκολο δρόμο. Δεν είναι ώρα για βερμπαλισμούς και φραστικά πυροτεχνήματα. Δεν είναι ώρα για να χρησιμοποιήσουν τις υποθέσεις του Δήμου για να κάνουν «νεοδημοκρατική» προεκλογική εκστρατεία. Ούτε για ύβρεις, οι οποίες χαρακτηρίζουν αυτούς που εξαρτούν την παρουσία τους από αυτές.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ