Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Η Δημοτική Αρχή Αμαρουσίου απαντάει στον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο κ. Μπρέγιαννης, εκτός από γκαφατζής,

είναι και θρασύς

Όσο περνά ο καιρός αποδεικνύεται στην πράξη ότι ο κ. Μπρέγιαννης αδυνατεί να ασκήσει ουσιαστική αντιπολίτευση, επωφελή για την πόλη και τους κατοίκους. Κι αυτό γιατί αφενός δεν γνωρίζει σε βάθος τα ζητήματα και υποπίπτει από τη μια γκάφα στην άλλη, αφετέρου γιατί φαίνεται ότι τον βασανίζει το αρνητικό παρελθόν του στα δημοτικά πράγματα. Όλο το Μαρούσι γνωρίζει δύο πράγματα:

Πρώτον, ότι η αυτοδιοικητική πορεία του κυρίου Μπρέγιαννη είναι απολύτως ταυτισμένη με το καθεστώς Τζανίκου, που κληροδότησε στην πόλη όλα αυτά τα προβλήματα για τα οποία σήμερα εγκαλεί ο ίδιος τη Διοίκηση Πατούλη.
Δεύτερον, ότι η μέχρι σήμερα πορεία του έχει στηριχτεί αποκλειστικά και μόνο στην πράσινη κομματική του ταυτότητα, ότι «Μπρέγιαννης, και κομματικό κράτος λειτουργούν όλα αυτά τα χρόνια ως συγκοινωνούντα δοχεία».
Εγκλωβισμένος ο κ. Μπρέγιαννης, ανάμεσα στο αμαρτωλό αυτοδιοικητικό του παρελθόν από τη μια και την αδυναμία του να πείσει ότι κατέλαβε με αξιοκρατικά κριτήρια την ακριβοπληρωμένη κρατική θέση που κατέχει από την άλλη, την ώρα μάλιστα που συνομήλικοι του με πτυχία και προσόντα αλλά χωρίς «κομματικό δόντι» αναζητούν καλύτερη τύχη στο εξωτερικό, υποπίπτει από τη μια γκάφα στην άλλη. Η νέα ανακοίνωση που εξέδωσε, όμως, αποδεικνύει πως εκτός από γκαφατζής, είναι και πολιτικά θρασύς.
Είναι πολιτικό θράσος να εγκαλεί ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης τη Διοίκηση Πατούλη για τον Οργανισμό Εργασίας και να τον κατηγορεί για παράνομες προσλήψεις όταν γνωρίζει ότι ο Οργανισμός αυτός είναι δημιούργημα της Διοίκησης Τζανίκου – Μπρέγιαννη, μέσα από τον οποίο προσελήφθησαν εκατοντάδες εργαζόμενοι και δημιουργήθηκαν χρέη δεκάδων εκατομμυρίων. Όταν γνωρίζει ότι η Διοίκηση Πατούλη είναι αυτή που οδήγησε σε εκκαθάριση τον Οργανισμό Εργασίας, είναι αυτή που διασφάλισε το μέλλον και το ψωμί των εργαζομένων σε αυτόν, είναι αυτή που ρυθμίζει τα χρέη και τις οφειλές που της κληρονόμησε η Διοίκηση του χθες.
Είναι πολιτικό θράσος να εγκαλεί τη Διοίκηση Πατούλη για τις πεζογέφυρες, ουσιαστικά δηλαδή να την κατηγορεί ο κ. Μπρέγιαννης, γιατί έκανε έργο στην πόλη, χωρίς μάλιστα να επιβαρύνει ούτε ένα ευρώ τους δημότες, αφού οι πεζογέφυρες κατασκευάστηκαν με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
Είναι πολιτικό θράσος να κατηγορεί τη Διοίκηση Πατούλη για την υπόθεση Νουάρου και Παναγόπουλου. Και είναι θράσος γιατί ο ίδιος, ως επίλεκτο στέλεχος των Διοικήσεων του παρελθόντος θα μπορούσε να έχει διαθέσει ένα ελάχιστο ποσό από τα 150.000.000 που δανείστηκαν μέσα σε 5 χρόνια, για την απαλλοτρίωση των παραπάνω χώρων. Κάτι που δεν έκανε, αλλά προτίμησε να στηρίξει έργα όπως οι αποτυχημένοι κυβόλιθοι του Κέντρου, που κόστισαν στους δημότες μας πάνω από 12.000.000 ευρώ.
Είναι θράσος να μιλά ο κος Μπρέγιαννης, για πολεοδομικές αυθαιρεσίες στο Μαρούσι, όταν κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Διοίκηση Τζανίκου συντελέστηκαν τα μεγαλύτερα πολεοδομικά εγκλήματα στην ιστορία της πόλης. Οι γυάλινοι πύργοι και τα MALL κτίστηκαν κε Μπρέγιαννη όταν εσείς και η παράταξη σας διοικούσατε την πόλη.
Είναι θράσος και ψέμα να ισχυρίζεται ο κ. Μπρέγιαννης ότι η Διοίκηση Πατούλη σκόρπισε 17 εκ. για επικοινωνία και δημόσιες σχέσεις. Ουδέποτε ξοδεύτηκαν αυτά τα χρήματα, σε αντίθεση με τα εκατομμύρια ευρώ που σκόρπισε ο κ. Μπρέγιαννης, και η παράταξη του την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων, για εκδηλώσεις και φιέστες, για τρανζιστοράκια κι ακριβοπληρωμένες εκδόσεις, σε καταχωρήσεις και πληρωμένες συνεντεύξεις, σε καλοπληρωμένους δημοσιογράφους που έκαναν καριέρα σε δημοτικά ραδιόφωνα, κλπ. Για να μην αναφέρουμε το θλιβερό θέμα της παράνομης υπαίθριας διαφήμισης την περίοδο που ήταν επικεφαλής στην Επιχείρηση Επικοινωνίας και το οποίο θα απασχολήσει εκ νέου την κοινωνία. Μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια κε Μπρέγιαννη.
Είναι θράσος να επικαλείται ξανά και ξανά τα ίδια ψέματα ο κ. Μπρέγιαννης, και η παράταξη του. Το έκαναν το 2010 και ο λαός τους χάρισε το ιστορικά χαμηλότερο ποσοστό που πήραν ποτέ σε Δημοτικές Εκλογές. Ας συνεχίσουν. Θα πληρωθούν από τους πολίτες με τον ίδιο τρόπο, όπως και το 2010.
Όσον αφορά το Ε.Σ.Π.Α και τα κονδύλια του, η σημερινή Διοίκηση έχει αποδείξει στην πράξη ότι αξιοποιεί τα χρήματα από τα εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα για να κάνει έργο στην πόλη. Έργο που οι συμπολίτες μας το ζουν καθημερινά.
Οι δύο πεζογέφυρες, το κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου- Λυκείου, ο νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός στην Κοκκινιά που ξεκινά, η Βιοκλιματική Ανάπλαση του Κέντρου που θα δημοπρατηθεί τον ερχόμενο μήνα, η Πράσινη Διαδρομή στο Ανατολικό Μαρούσι, τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στις γειτονιές, είμαι μερικά από αυτά.
Στα άθλια ψέματα που με θράσος υποστηρίζει ο κ. Μπρέγιαννης, η Διοίκηση Πατούλη απαντά με στοιχεία και πολιτικά επιχειρήματα.
Ο κ. Μπρέγιαννης, έχει δύο επιλογές. Η μια είναι να υποκρίνεται ότι δεν καταλαβαίνει τα επιχειρήματα αυτά και να παραπονείται ότι τάχα δέχεται προσωπικές επιθέσεις. Η άλλη είναι να ξεπεράσει το αδιέξοδο που του δημιουργεί το αμαρτωλό παρελθόν του και να ασκήσει επιτέλους ουσιαστική αντιπολίτευση, με επιχειρήματα , κι όχι με ψεύδη.
Σε κάθε περίπτωση, η σημερινή Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου θα εξακολουθήσει να αντιμετωπίζει τις επιθέσεις της Αντιπολίτευσης με επιχειρήματα και ερωτήματα που τη θέτουν ενώπιον των ευθυνών της

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ