Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Οι Εθελοντές βγήκαν στον …αέρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ξεκίνησε η ραδιοφωνική εκπομπή του

Σώματος Εθελοντών Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Αγαπητοί φίλοι,πάντα πιστοί στο ραντεβού μας για ενημέρωση, σας γνωρίζουμε ότι το Σάββατο 12 Μαΐου  (9 – 10 το πρωΐ) βγήκε “στον αέρα” η 1η  Ραδιοφωνική Εκπομπή του Σώματος Εθελοντών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής (15θήμερη) από το Δημοτικό Ραδιοφωνικό Σταθμό του Ηρακλείου Αττικής “ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94 FM”  με τίτλο: “Εθελοντισμός… Εδώ κάτι συμβαίνει”. 

Την εκπομπή, που είχε διάρκεια μιάς ώρας, παρουσίασε η Ανθούλα Ρεβύθη (Υπεύθυνη Ομάδας Πολιτισμού) και καλεσμένοι της ήταν οι δύο Υπεύθυνοι της Ομάδας Περιβάλλοντος Σάκης Χασάπης & Λία Καρμιράντζου.
Την Διεύθυνση Παραγωγής είχε η Ελένη Υφαντή (Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Εθελοντισμού), ενώ την μουσική επιμελήθηκε η Μαρία Βλαντή (Εθελόντρια).
Η εκπομπή ασχολήθηκε με την διατύπωση της έννοιας του Εθελοντισμού και οι ακροατές μας πληροφορήθηκαν  για τις δραστηριότητές μας και ενημερώθηκαν για το που μπορούν να μας βρουν (1ος όροφος Δημαρχείου)  και πως μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας (τηλ. 213 2000 188 / e-mail : [email protected] & στο Facebook)  
Οι καλεσμένοι της εκπομπής διατύπωσαν τις απόψεις τους περί Εθελοντισμού και αφού είπαν τους λόγους που τους ώθησαν να γίνουν Εθελοντές, περιέγραψαν κάποιες Δράσεις της Ομάδας.  Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στον Κοινωνικό Τομέα της Ομάδας Εθελοντών και τον τρόπο λειτουργίας του.
Η εκπομπή πλαισιώθηκε με πολύ όμορφη ελληνική μουσική και μετά το τέλος της η Ανθούλα Ρεβύθη ανανέωσε το ραντεβού με τους ακροατές μας σε 15 ημέρες, με θέματα Εθελοντισμού και με καλεσμένους που θα καταθέτουν και θα αναλύουν τις απόψεις τους.
Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι όλη η εκπομπή (σε 4 μέρη, λόγω της ωριαίας διάρκειάς της) έχει αναρτηθεί στην σελίδα του Εθελοντισμού στο FACEBOOK,αλλά και στο YOU TUBE (με λέξεις κλειδιά: Εθελοντισμός, Ραδιοφωνική Εκπομπή, 12.05.2012, Εθελοντές Ηρακλείου Αττικής, κλπ).
Ευχαριστούμε τον ηχολήπτη του Δημοτικού Ραδιοφωνικό Σταθμού Ηρακλείου Αττικης (“ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94 FM”),  κ. Βαγγέλη Παππά, για την πολύτιμη βοήθειά του.
Κλείνοντας να θυμίσω την φράση με την οποία “έκλεισε” την εκπομπή η Ανθούλα ….  “Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΗΝ ΑΘΕΑΤΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ”

Με εκτίμηση,
ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ