Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Καταγγελία από την Κομματική Οργάνωση Βάσης Πεύκης του ΚΚΕ

Δημοσιεύθηκε

στις

“Πολιτικές Αθλιότητες από το ΣΥΡΙΖΑ Πεύκης”

Οι πολιτικοί γυρολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι εκτός από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που  υιοθετούν το τελευταίο διάστημα, ζήλεψαν και τις ΠΑΣΟΚικες πρακτικές. Όταν τα επιχειρήματα στερεύουν τότε χρησιμοποιούν τα πιο άθλια ψέματα για να αποδυναμώσουν το ΚΚΕ.

Από στόματα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Πεύκης, λέγεται ότι η ΚΟΒ Πεύκης είναι διαιρεμένη και ότι υπάρχει διαπάλη στο εσωτερικό της για τη στάση των μελών της απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό αλλά για πρακτικές που διακινούνται σε διάφορα blogs και με non paper που διακινούνται στα κανάλια και τις εφημερίδες ότι δήθεν η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ είναι μοιρασμένη στα δύο για το αν θα πρέπει το ΚΚΕ να συνεργαστεί με το ΣΥΡΙΖΑ σε μία «αριστερή» κυβέρνηση.
Καμία εμπιστοσύνη σε αυτούς που χρησιμοποιούν τα ψέματα και τη συκοφαντία για να «κλέψουν» την ψήφο του λαού.
Διαβεβαιώνουμε τους εργαζόμενους της Πεύκης αλλά και όλο το λαό ότι πρόκειται για ψέματα που σα στόχο έχουν να πλήξουν το κύρος του ΚΚΕ και να εγκλωβίσουν τα λαϊκά στρώματα.
Τους στέλνουμε το ξεκάθαρο μήνυμα ότι όσες προσπάθειες κι αν κάνουν δεν θα καταφέρουν να βάλουν το ΚΚΕ στο χέρι, δεν θα το μαντρώσουν σε καμία αντιλαϊκή κυβέρνηση – είτε κεντροαριστερή είτε κεντροδεξιά –  που θα τσακίσει ακόμα περισσότερο τα εργατικά λαϊκά δικαιώματα. Ο διακηρυγμένος στόχος της άρχουσας τάξης για τη διάλυση και τον απομόνωση του ΚΚΕ από το λαό φαίνεται ότι βρίσκει πρόθυμους εκτελεστές στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Καλούμε τους εργαζόμενους και τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα της Πεύκης να βγάλουν συμπεράσματα από τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ.
Κάτω από τις υποκριτικές εκκλήσεις για ενότητα, ο πραγματικός τους στόχος είναι να αποδυναμώσουν το ΚΚΕ. Η «μπόχα» όμως κάτω από το περιτύλιγμα δεν κρύβεται. Αν φτάνουν στο σημείο να χρησιμοποιούν τέτοια «επιχειρήματα» απέναντι σ’ αυτούς που λένε ότι θέλουν να συνεργαστούν, ας φανταστεί ο λαός πως θα συμπεριφερθούν μετά.
Μην εμπιστεύεσαι κανέναν από τους « υποψήφιους σωτήρες»της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι αυτοί που θα σε πουλήσουν την επόμενη μέρα.
Το ΚΚΕ δεν πρόκειται να σε πουλήσει για υπουργικές καρέκλες, θα είναι στο πλάι σου, να οργανώσει την πάλη απέναντι στην νέα θύελλα.
Ανάτρεψε στην κάλπη στημένα σκηνικά  κεντροδεξιά και κεντροαριστερά με  το ΚΚΕ μπροστά.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ