Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Νέα καταγγελία από την παράταξη “Νέα Εποχή” Λυκόβρυσης-Πέυκης

Δημοσιεύθηκε

στις

“Δυο μήνες εκτός λειτουργίας

το συντριβάνι στην πλατεία Σοφούλη”

“Από την ημέρα που ανέλαβε τη διοίκηση του ενιαίου δήμου ο κ. Φωκιανός η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης και ο πρώην δήμαρχος Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, λειτούργησαν με υπευθυνότητα και συνέπεια” τονίζει με νέο δελτίο τύπου η δημοτική παράταξη “Νέα Εποχή”.

Και το δελτίο τύπου της παράταξης συνεχίζει ως εξής: “Δεν έκαναν αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση και του έδωσαν μεγάλη περίοδο χάρητος. Δεν είναι τυχαίο ότι τον πρώτο χρόνο ψήφισαν όλα τα σοβαρά θέματα (προϋπολογισμός, πρόγραμμα έργων κλπ) που ήρθαν στο δημοτικό συμβούλιο, κάτι που είναι ζήτημα αν συνέβη σε άλλους 7-8 δήμους όλης της χώρας.
Αυτή τη υπευθυνότητα και τη συνεργασία από πλευράς αντιπολίτευσης ο δήμαρχος τη θεώρησε αδυναμία και κινήθηκε με αλαζονεία και χωρίς ίχνος συνεργασίας. Μόνιμη τακτική του η παραπληροφόρηση των πολιτών και η μετάθεση των δικών του ευθυνών στους άλλους. Επάνω από όλα όμως εγκατέλειψε την πόλη στην τύχη της. Η ονομαστή καθαριότητα της Πεύκης πήγε περίπατο, η υψηλή ποιότητα ζωής αποτελούν παρελθόν.
Θα σας δώσουμε σήμερα ένα μόνο παράδειγμα που φανερώνει την πλήρη εγκατάλειψη της πόλης.
Είναι η περίπτωση με το συντριβάνι στην πλατεία Σοφούλη, επί της Λεωφόρου Ειρήνης, το οποίο  έχει να λειτουργήσει περίπου δυο μήνες. Τι κι αν ο κόσμος διαμαρτύρεται, τι κι αν το θερμόμετρο έχει πιάσει σαράντα βαθμούς και οι πολίτες αναζητούν λίγη δροσιά, για τον κύριο Φωκιανό …πέρα βρέχει. Προφανώς δεν μπορεί να διοικήσει ένα μεγάλο δήμο, ή είναι κουρασμένος τρεις τετραετίες τώρα. Όποιος κι αν είναι ο λόγος τους πολίτες δεν τους ενδιαφέρει. Ο δήμαρχος έχει υποχρέωση να λειτουργήσει την πόλη, την οποία μάλιστα είχε παραλάβει άψογη την 1η Ιανουαρίου 2011, από τον τελευταίο δήμαρχο Γιάννη Θεοδωρακόπουλο.
Κάνουμε έκκληση στο δήμαρχο να ασχοληθεί με τα προβλήματα της πόλης, δεν έχει δικαίωμα να δείχνει τέτοια ασυνέπεια» αυτό λένε πλέον όλο και περισσότεροι κάτοικοι”.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ