Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Λαϊκή Επιτροπή Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Κάλεσμα συμμετοχής σε κινητοποιήσεις

Τα αντιλαϊκά μέτρα που επίκεινται να ληφθούν από την «νέα κυβέρνηση», συνέχεια των μέτρων των προηγούμενων κυβερνήσεων, σκοπό έχουν να σώσουν την κερδοφορία των μονοπωλίων και να αφαιρέσουν όλες τις κατακτήσεις και τα δικαιώματα των λαϊκών στρωμάτων.

Τα δις με τα οποία επιδοτούν τράπεζες, εφοπλιστές, μεγάλο κεφάλαιο είναι το αίμα και ο ιδρώτας των εργαζομένων. Αυτό σημαίνει περικοπές μισθών, συντάξεων και κοινωνικών παροχών. Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχουν λεφτά για την Παιδεία, την Υγεία, τα φάρμακα. Αυτός είναι ο λόγος των μειώσεων και της επιβολής δυσβάστακτων χαρατσιών. Αυτός είναι ο λόγος που η ανεργία στην χώρα μας έχει φτάσει στα υψηλότερα επίπεδα από ποτέ.
Δύο δρόμοι είναι μπροστά μας.
Ο ένας, ο δρόμος της υποταγής, της ηττοπάθειας, της μοιρολατρίας. Σ’ αυτόν τον δρόμο που μας καλούν οι εκπρόσωποι του κεφαλαίου και τα καλοπληρωμένα «παπαγαλάκια» τους.
Και ο άλλος δρόμος της ανυπακοής, της απειθαρχίας και της αντεπίθεσης. Ο δρόμος που αρμόζει στους εργαζόμενους.
Γι’ όλα αυτά η Λαϊκή Επιτροπή Αμαρουσίου σε καλεί σε:

1.Κινητοποίηση στον Ο.Α.Ε.Δ. Αμαρουσίου, την Παρασκευή 14 Σεπτέμβρη, στις 9:30 π.μ., με αιτήματα:
•Την προστασία των ολοένα και περισσότερων ανέργων.
•Την ανανέωση των βιβλιαρίων υγείας, ανεξάρτητα από τα ένσημα του προηγούμενου έτους.
2.Πικετοφορία στο κέντρο του Αμαρουσίου, την Τρίτη 18 Σεπτέμβρη, στο Στέκι στις 6:00 μ.μ. για την ενημέρωση των εργαζομένων για τα νέα μέτρα και την αντιμετώπισή τους από το ταξικό κίνημα.
3.Κινητοποίηση στο Ι.Κ.Α. Αμαρουσίου, την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου, στις 8:30 π.μ. για τα προβλήματα στο χώρο της Υγείας και τις κοινωνικές παροχές (νοσοκομεία, ιατρεία, φάρμακα).
4.Ανοικτή συνέλευση της Λαϊκής Επιτροπής, την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, στις 7:00 μ.μ., στο Στέκι (Δημ. Ράλλη 12) με θέμα: «Τον προγραμματισμό της δράσης της Λαϊκής Επιτροπής ενάντια στα νέα μέτρα που θέλουν να μας επιβάλλουν».

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ – ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
Λαϊκή Επιτροπή Αμαρουσίου

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ