Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης για τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου

Δημοσιεύθηκε

στις

“Ας αναζητηθούν αλλού οι υπεύθυνοι”

Η Δημοτική Αρχή ασφαλώς και δεν είναι ικανοποιημένη από το επίπεδο λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου. Την ευθύνη λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, έχει το Προεδρείο του, αλλά είναι βέβαιο ότι στην ευπρεπή λειτουργία συμβάλουν όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και όσοι εκ των φορέων και πολιτών κάνουν παρεμβάσεις.

Η προεδρεία του κ .Τάσου Μαυρίδη για την Δημοτική αρχή είναι επαρκής και αξιοπρεπής. Το ίδιο ισχύει και για την κ. Μαρία Γώγου, όποτε χρειάστηκε να προεδρεύσει..
Το ποιοι διαταράσσουν και καταβιβάζουν το επίπεδο λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, γίνεται φανερό από την παρακολούθηση των σχετικών videos  των συνεδριάσεων.
Ποιος κατασκευάζει «θέματα», «εντάσεις», «ερωτήματα», άσχετα με το έργο του Δήμου είναι φανερό. Η Δημοτική Αρχή και η πλειοψηφία είναι εύλογο να ενδιαφέρονται για την άψογη λειτουργία του Δ.Σ. και την προαγωγή του έργου του Δήμου.
Ας αναζητηθούν αλλού οι υπεύθυνοι (και εννοούμε ευθέως την εναπομείνασα μείζονα μειοψηφία – φυσικά όχι όλους τους συναδέλφους).Το μερίδιο της ευθύνης δεν είναι ίδιο για όλους.. Οι  συμψηφισμοί  δεν σημαίνουν αντικειμενικότητα, ούτε ευθυκρισία….

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ