Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Καταγγελία από τη δημοτική παράταξη “Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη” για το έργο κατασκευής παιδικών σταθμών

Δημοσιεύθηκε

στις

“Χάθηκε η δυνατότητα ένταξης

σε χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα”

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 23 Οκτωβρίου  πληροφορηθήκαμε για πρώτη φορά, ότι ο Δήμος έχασε τη δυνατότητα να εντάξει σε χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα από το ευρωπαϊκό κοινοτικό ταμείο την κατασκευή δύο παιδικών σταθμών, επειδή η Δημοτική Αρχή καθυστέρησε να υποβάλει μελέτη μέσα στους προβλεπόμενους χρόνους για την ένταξη του έργου της κατασκευής, τη στιγμή μάλιστα που η Δημοτική Αρχή, Δήμαρχος και αρμόδιος Αντιδήμαρχος, μας διαβεβαίωναν ότι η διαδικασία χρηματοδότησης προχωρά και το έργο ήταν ενταγμένο στο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων του Δήμου.

Αυτό ειπώθηκε από τον αρμόδιο μηχανικό της περιφέρειας, μετά από επίσκεψη του Αντιπεριφεριάρχη στο Δημοτικό Συμβούλιο. Οι διάφορες αστήρικτες και ανούσιες δικαιολογίες, ότι δήθεν «η χρηματοδότηση μπορεί να ξανανοίξει, μπορεί να παραταθεί η προθεσμία» μόνο στενοχώρια μας προκαλεί γιατί η Δημοτική Αρχή αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων.
Δικαιωνόμαστε και πάλι, γιατί και σε αυτήν την περίπτωση, δεν ευθύνεται ούτε η κρίση, ούτε η κακή κατάσταση των οικονομικών του Δήμου, αλλά «το κακό μας το χάλι».
Επιτέλους υπευθυνότητα, σοβαρότητα και αλήθειες κύριοι.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ