Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Παρεμβάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

“Είμαστε συνεπείς στις αγωνιστικές

παραδόσεις του ελληνικού λαού”

Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση για το βιβλίο «Φασισμός και Δικτατορία» του Ν. Πουλαντζά που βρήκε μεγάλη ανταπόκριση στον κόσμο της πόλης μας ακολούθησαν κι άλλες παρεμβάσεις. Την περασμένη Τετάρτη έγινε ουσιαστική συζήτηση για το φαινόμενο του φασισμού και τους τρόπους αντιμετώπισης του ιδεολογικά, πολιτικά και κοινωνικά.

Το Σάββατο στο Παλαιό Ηράκλειο καταθέσαμε στεφάνι κάνοντας ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία μας με πανό, προκηρύξεις για το νόημα της 28ης και αντιφασιστικά συνθήματα. Πιάσαμε το νήμα που ενώνει το ΟΧΙ του λαού μας το ’40 ενάντια στο φασισμό και το ναζισμό με το σήμερα. Με τους τωρινούς αγώνες ενάντια στα μνημόνια, την εξαθλίωση, την περιστολή της δημοκρατίας, τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές και τους εκφραστές τους, με τη μάχη ενάντια στην ανάδυση των νεοναζί νοσταλγών του Χίτλερ. Είμαστε συνεπείς στις αγωνιστικές παραδόσεις του ελληνικού λαού.
Την Κυριακή αποτίσαμε φόρο τιμής στην αγωνίστρια της Αντίστασης Ηλέκτρα Αποστόλου καταθέτοντας στεφάνι στο μνημείο της. Με την παρουσία της βουλευτίνας μας Χαράς Καφαντάρη διαδηλώσαμε στο τέλος της παρέλασης με αντιφασιστικά και αντιμνημονιακά συνθήματα ενώ ο κόσμος μας χειροκροτούσε θερμά. Το μήνυμα του λαού της πόλης μας προς την κλυδωνιζόμενη κυβέρνηση είναι πως θα βρεθεί μπροστά στο τεράστιο κύμα της λαϊκής αντίστασης όταν τολμήσει να φέρει τα νέα μέτρα στη βουλή.

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ