Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Καταγγελία της δημοτικής παράταξης “Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη”

Δημοσιεύθηκε

στις

“ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ… αλλά μόνο

για τους Δημοτικούς Συμβούλους

της διοίκησης Βλασσόπουλου”

Την ώρα που κυοφορούνται χιλιάδες απολύσεις σε όλον τον δημόσιο τομέα, την ώρα που οι δομές του κράτους διαρκώς μειώνονται, την ώρα που οι έμμισθες θέσεις διοίκησης στον ευρύτερο δημόσιο τομέα επίσης τείνουν μειούμενες, την ώρα που οι εργαζόμενοι στον Επικοινωνία FM είναι επί 8 μήνες απλήρωτοι,

την ώρα που ο κ. δήμαρχος, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους και τους συμβούλους του αναλίσκεται σε ανοιχτές συζητήσεις – στις οποίες η παρουσία των μελών της διοίκησης είναι μεγαλύτερη από της παρουσία πολιτών –  με θέμα «ενημέρωση των Δημοτών, αναφορικά με τις συνέπειες της κρίσης και με τους ορατούς πλέον κινδύνους που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση» (σε απλά ελληνικά:  ¨Λυπηθείτε μας για την ανυπαρξία μας, η κρίση φταίει και όχι εμείς¨ ), την ώρα που η διοίκηση του δήμου έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά για όλα τα θέματα, επικαλούμενη – κατά τρόπο εξαιρετικά μονότονο και πλέον βαρετό – την έλλειψη πόρων για να δικαιολογήσει δικές της αδυναμίες, ακόμα και για θέματα που δεν απαιτούν χρήματα… ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΕΜΜΙΣΘΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ για τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας και συγκεκριμένα για τις θέσεις του Προέδρου και Αντιπροέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Απόφαση Δ.Σ. 267/23-10-2012).
Σε περιόδους αποσυσπείρωσης οι πολιτικοί ηγέτες απαντούν με πολιτικές πρωτοβουλίες. Το δίδυμο των κ.κ. Βλαντή – Βλασσόπουλου απαντά με … δημιουργία έμμισθων θέσεων και υπαλληλοποίηση της δημοτικής ομάδας.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ