Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Δήλωση του επικεφαλής της παράταξης “Μαρούσι Επιστροφή στο Μέλλον” Αλέξανδρου Μπρέγιαννη

Δημοσιεύθηκε

στις

“Πλήρης αντίθεση με το

μέτρο της διαθεσιμότητας”

H Δημοτική μας Παράταξη, και προσωπικά ως επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Αμαρουσίου, εκφράζουμε την πλήρη αντίθεση μας στο μέτρο της διαθεσιμότητας δημοτικών υπαλλήλων με σχέση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, που αποτελεί ουσιαστικά συγκαλυμμένη απόλυση.

Καλούμε, παράλληλα, την κυβέρνηση να επανεξετάσει τις σχετικές διατάξεις που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, δεδομένου ότι αποψιλώνουν τους δήμους που ήδη υπολειτουργούν από το ελάχιστο ικανό προσωπικό που τους έχει απομείνει, σε βάρος και των δημοτών.
Δηλώνουμε, επίσης, ότι θα στηρίξουμε με κάθε μέσο, πολιτικά και νομικά, τον αγώνα των εργαζομένων και καλούμε το Δήμαρχο Αμαρουσίου και τη διοίκηση του Δήμου να ακολουθήσει τις αποφάσεις των συλλογικών αυτοδιοικητικών οργάνων (της ΚΕΔΕ) για τη στάση που πρέπει να κρατήσει.
Γιʼ αυτούς τους λόγους, μαζί με τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις της Αντιπολίτευσης, ζητούμε την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου και την κατάθεση σχετικού ψηφίσματος που θα καταγγέλλει την κυβερνητική πολιτική και θα δεσμεύει το Δημοτικό Συμβούλιο να μην δεχτεί οποιαδήποτε απόλυση εργαζομένου στο Δήμο μας.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ