Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Η Λαϊκή Συσπείρωση Αμαρουσίου καταγγέλλει απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Δημοσιεύθηκε

στις

“Εμπαιγμός η ρύθμιση του δανείου”

Η απόφαση της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου ,για ένταξη στη ρύθμιση του δανείου που οφείλει ο Δήμος στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, όπως προβλέπει το μνημόνιο 3, σφίγγει ακόμα περισσότερο τη θηλιά στις εργατικές και λαϊκές οικογένειες του Μαρουσιού.

Ο υπέρογκος δανεισμός της προηγούμενης αλλά και της τωρινής Διοίκησης του Δήμου, σε συνδυασμό  με τις δραστικές περικοπές του κράτους που προβλέπει το νέο μεσοπρόθεσμο απειλεί με πολλαπλασιασμό των ανταποδοτικών τελών που ήδη με δυσκολία πληρώνουμε.
Η χρονική επιμήκυνση, αποπληρωμής του δανείου των 26.000.000 ευρώ που οφείλει ο Δήμος στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων  ,θα επιβαρύνει με πάνω από 13.000.000 ευρώ  τις τσέπες των δημοτών .
Η ρύθμιση αυτή  είναι εμπαιγμός ώστε να κερδηθεί χρόνος, υποθηκεύει τις επόμενες γενιές, ενώ στην πραγματικότητα υπάρχει ήδη στάση πληρωμών του κράτους προς τον Δήμο.
Για όσους πείθονται στο επιχείρημα της Δημοτικής αρχής –τι να κάνω ,αφού το κράτος μου κόβει την επιδότηση-,η Λαϊκή Συσπείρωση απαντά:
Οι δημότες εξέλεξαν Δήμαρχο και Δημοτική αρχή και όχι λογιστικούς υπαλλήλους του κράτους .
Η Λαϊκή Συσπείρωση Μαρουσιού θα αντιπαλέψει μαχητικά και πολιτικά μαζί με τούς εργαζόμενους, τα μνημόνια και τις αντιλαϊκές πολιτικές ,αναδεικνύοντας τα αίτια της κατάστασης μπαίνοντας μπροστάρης του λαού και της πόλης, για να διεκδικήσει όσα δεν έχει και χρειάζονται οι δημότες του.
 Ο κάθε δημότης της πόλης περιμένει το Δήμο συμπαραστάτη και όχι κάθε μέρα όλο και πιο απέναντι του , χέρι-χέρι με το κράτος της καπιταλιστικής βαρβαρότητας που τον έφερε μέχρι εδώ.
Απαιτούμε να αρνηθεί ο Δήμος Αμαρουσίου τα μνημόνια , τις στρατηγικές της Ε.Ε, κυβερνήσεων, μεγάλου κεφαλαίου , που είναι η ταφόπλακα μεταξύ όλων των άλλων της λειτουργίας του Δήμου και των υπηρεσιών του.
Ο Κος Δήμαρχος να στηρίξει , στην ΚΕΔΕ,ΠΕΔΑ, τις προτάσεις του ΚΚΕ για:
•Πάγωμα των Δανείων του Δήμου , για όσο διάστημα διαρκεί η καπιταλιστική κρίση
•Διαγραφή κάθε είδους τόκου, ανατοκισμού, τόκων υπερημερίας
•Να επιστραφούν στο Δήμο Αμαρουσίου έντοκα όλα τα διαχρονικά κλεμμένα χρήματα από τις εκάστοτε κυβερνήσεις.
 
ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ
Μπουντούρογλου Ν. Καρλατήρα Μ. Φωτόπουλος Θ.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ