Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Κάλεσμα σε αντιφασιστική πορεία στη Νέα Ιωνία από το ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Δημοσιεύθηκε

στις

“Να διωξούμε τα μνημόνια

και τους νεοναζί”

Ανακοίνωση σχετικά με την εμφάνιση μελών της Χρυσής Αυγής στη Νέα Ιωνία το προηγούμενο Σάββατο 15 Δεκεμβρίου εξέδωσε η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ… “Στη Νέα Ιωνία των προσφύγων, του Μπλόκου της Καλογρέζας, των εργαζομένων που αγωνίζονται ενάντια σε όλα τα μέτρα των τελευταίων χρόνων που διαλύουν τις ζωές μας” όπως τονίζεται.

 Και η συνέχεια της ανακοίνωσης είναι η ακόλουθη: “Θέλουν να εμφανίζονται σαν «αντισυστημικοί» αλλά στην πραγματικότητα ψήφισαν στη βουλή την ιδιωτικοποίηση της Αγροτικής Τράπεζας και το χάρισμα των χρεών των ΠΑΕ, ενώ αρνήθηκαν και τη φορολόγηση των μεγαλοεφοπλιστών.
Επίσης, το «αντισυστημικό» τους ενδιαφέρον για τη Ν. Ιωνία το εκδήλωσαν και με ερώτηση τους στη Βουλή. Όχι βέβαια για τα καθημερινά προβλήματα της πόλης μας, αλλά για την υπεράσπιση επιχειρηματικών συμφερόντων. Η βουλευτής Ζαρούλια της Χρυσής Αυγής και σύζυγος του Μιχαλολιάκου, ζήτησε το κλείσιμο του υπαίθριου δημοτικού χώρου στάθμευσης που βρίσκεται δίπλα στον ηλεκτρικό, γιατί «δημιουργεί πρόβλημα» στους ιδιοκτήτες παρκινγκ της περιοχής επειδή είναι δωρεάν και οι κάτοικοι το προτιμούν!!
Τι μπορεί να περιμένει όμως κανείς από μια συμμορία εγκληματιών του κοινού ποινικού δικαίου, που είναι αντιμέτωπη με κατηγορίες για φόνους, πολύ σοβαρές σωματικές βλάβες, ληστείες και άλλα. Οι σφαγές και οι ξυλοδαρμοί – στα χνάρια των ινδαλμάτων τους γερμανών ναζιστών – αποτελούν την πιο ιδανική ερμηνεία του συνθήματός τους για Αίμα και Τιμή. Αίμα που χύνεται από οποιονδήποτε θέλει να ζήσει και αγωνίζεται με αξιοπρέπεια γι αυτό και Τιμή δηλαδή χρήμα που πρέπει να ρέει προς τις τσέπες των μεγαλοκαπιταλιστών (ΑΤΕ – Εφοπλιστές – Χρέη ΠΑΕ – Parking – κ.α.).
Γνωρίζουμε ότι η τρόικα εσωτερικού και εξωτερικού χρησιμοποιεί τους φασίστες για να αποπροσανατολίσει από τα πραγματικά προβλήματα που βιώνουμε όλοι. Την ανεργία που καλπάζει, το ληστρικό φορολογικό, τους μισθούς πείνας και την επιστροφή σε έναν εργασιακό Μεσαίωνα, την διάλυση των δομών της υγείας και της παιδείας. Πρέπει να αντιδράσουμε. Η σιωπή είναι συνενοχή.


Καλούμε όλες-ους το Σάββατο 22/12 στις 1.00 στην αντιφασιστική διαδήλωση που θα ξεκινήσει από το «Τροχονόμο» (Λ. Ηρακλείου)”

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ