Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής απαντάει σε επιστολή δημοτών

Δημοσιεύθηκε

στις

Διευκρινήσεις για τη

Διεύθυνση Περιβάλλοντος

Σε απάντηση της επιστολής δημοτών που δημοσιεύθηκε στο www.xtypos.gr από το Δήμο Ηρακλείου Αττικής γίνονται οι ακόλουθες διευκρινήσεις:

“Η περιοχή που περιλαμβάνει τις οδούς Κρίνων, Ελπίδος και Αγίου Σπυρίδωνος στον Πράσινο Λόφο όπως επίσης και τμήμα της οδού Αυγής είχε πρόβλημα ηλεκτροδότησης λόγω βλάβης που προκλήθηκε στο δίκτυο της ΔΕΗ. Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος διαπιστώνοντας το πρόβλημα επανειλημμένα απευθύνθηκε στο αρμόδιο τμήμα της ΔΕΗ, ωστόσο η όποια καθυστέρηση στην αποκατάσταση του προβλήματος ήταν εξ ολοκλήρου ευθύνη της ΔΕΗ που ήταν και η μόνη που μπορούσε να αποκαταστήσει τη βλάβη.

Σχετικά με την αποκομιδή των απορριμμάτων σας ενημερώνουμε ότι γίνεται καθημερινά από Κυριακή έως Παρασκευή εκτός εάν υπάρχει κάποια κινητοποίηση της ΠΟΕ ΟΤΑ στην οποία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Έχοντας διαπιστώσει δυσλειτουργίες στην αποτελεσματικότητα της διεύθυνσης είναι σε εξέλιξη μια συνολική αναδιοργάνωση των υπηρεσιών που περιλαμβάνει την αναδιάταξη των δρομολογίων ώστε να μπορεί να περισυλλέγεται μεγαλύτερος όγκος απορριμμάτων με λιγότερο προσωπικό καθώς και αλλαγή της χωροθέτησης των κάδων.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες μας για την παρέμβασή τους και να ενημερώσουμε ότι οι δημότες Ηρακλείου Αττικής έχουν πλέον την δυνατότητα να επικοινωνούν τα αιτήματα τους άμεσα στον 5ψήφιο τηλεφωνικό αριθμό 15277”.

Μπορείτε να διαβάσετε την επιστολή των δημοτών εδώ:

  “Απαλλάξτε μας από τα δημοτικά τέλη”

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ