Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Η “Δημουργική Ενότητα Πολιτών Πεύκης Λυκόβρυσης” καταγγέλλει τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης

Δημοσιεύθηκε

στις

“Όνειδος για το Δήμο η πολιτική

παρουσία του κ. Θεοδωρακόπολου”

Την πολιτική συμπεριφορά του επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης, κ. Γιάννη Θεοδωρακόπουλου καταδικάζει η παράταξη “Δημιουργική Ενότητα Πολιτών” που διοικεί σήμερα το Δήμο. Η ανακοίνωση της παράταξης είναι η ακόλουθη:

Οι πολιτικές πρακτικές του κ. Ι. Θεοδωρακόπουλου έχουν υπερβεί κάθε όριο δεοντολογίας και θεσμικής λειτουργίας. Τα ψέματα και η παραπληροφόρηση είναι η καθημερινή του πρακτική.
Συγκεκριμένα, τις τελευταίες 10 ημέρες προέβη στις εξής πολιτικές «ανδραγαθίες»:
• «Κάρφωσε» τον Δήμο για τη μεταφόρτωση κλαδιών σε εκτός κατοικημένης περιοχής βιομηχανικό χώρο, η οποία γίνεται για να είναι καθαρός ο Δήμος μας. Αμέτρητες φορές παραμονεύει για να βρει την ευκαιρία να «καρφώσει» τον Δήμο. Ας βγει να πει ότι δεν είναι αυτός που καταγγέλλει τον Δήμο στις αρμόδιες υπηρεσίες. Ας βγει να πει ότι δεν είναι αυτός που «καρφώνει» τον Δήμο.
• Αφού διέλυσε οικονομικά τον πρώην Δήμο Πεύκης, διπλασιάζοντας το χρέος του στη μοναδική του τετραετία, αποκρύπτει από όλους τον σημερινό οικονομικό «σφαγιασμό» των Δήμων, με τη μείωση κατά 60% της κρατικής χρηματοδότησης. Και δεν σταματά σε αυτά.
Με την άθλια μέθοδο της «ψιθυρολογίας», προσπαθεί να παραπληροφορήσει γονείς και εκπαιδευτικούς, μιλώντας για αύξηση των κονδυλιών για τα σχολεία!!! Και αποσιωπά το «φέσι» των 150 χιλιάδων ευρώ για τη διετία 2009 – 2010 που μας άφησε … προίκα και που αφορά επισκευές των σχολείων της Πεύκης, τις οποίες πλήρωσε η σημερινή Δημοτική Αρχή.
• Εκεί όμως που ξεπέρασε κάθε όριο, είναι στο θέμα της δενδροφύτευσης στο Δάσος Κάσδαγλη. «Κλαψουρίζει» ότι δεν ενημερώθηκε! Και όμως, ήταν παρών στο Δημοτικό Συμβούλιο όταν έγινε η ανακοίνωση της δενδροφύτευσης.
Να σημειωθεί πως η δενδροφύτευση έγινε με όλες τις νόμιμες διαδικασίες, γι’ αυτό και φυτεύτηκαν 500 δέντρα, παρά τις αναμενόμενες αντιδράσεις
Αδυνατώντας ο κ. Ι. Θεοδωρακόπουλος να αποφύγει την αυτογελοιοποίηση, ισχυρίζεται ότι η δενδροφύτευση έγινε για τις λίγες ψήφους των κατοίκων του δάσους!
Μπορεί να πάρει ψήφους η Δημοτική Αρχή από αυτούς που κάλεσαν την αστυνομία; Σε τέτοια σύγχυση βρίσκεται; Για όλες τις «ανοησίες» που αραδιάζει για το δάσος και τη δενδροφύτευση, δεν αξίζει ούτε να απαντήσουμε γιατί κουράζουμε τους Δημότες.
Συμπερασματικά: Έχοντας «βουλιάξει» οικονομικά ως δήμαρχος τον πρώην Δήμο Πεύκης, εμποδίζοντας τη σημερινή Δημοτική Αρχή να εξυγιάνει τον Δήμο – εν μέσω βαθιάς οικονομικής κρίσης – συνεχίζει να κάνει ΚΑΚΟ. Πιστεύει ο ίδιος ότι η στάση του αυτή χαίρει εκτίμησης; Ας απαντήσει ειλικρινά στον εαυτό του. Εάν μπορεί!

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ