Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Δήλωση του Νίκου Κουκουλάρη για τα προβλήματα στα σχολεία της Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

“Να είμαστε όλοι παρόντες

στη μάχη της πατρίδας”

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ιωνία 21ος Αιώνας», κ. Νίκος Κουκουλάρης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση για τα προβλήματα στα σχολεία της Νέας Ιωνίας:

“Τα σχολεία της Νέας Ιωνίας, όπως και τα υπόλοιπα σχολεία της χώρας, βρίσκονται εδώ και καιρό πλέον αντιμέτωπα με την πολιτική κοινωνικής διάλυσης, φτωχοποίησης, πείνας και εθνικής αναξιοπρέπειας, της πολιτικής ελίτ της χώρας μας.
Οι πολιτικές των μνημονίων και οι πολιτικοί που τις εφαρμόζουν αδιαφορούν πλήρως για την λειτουργία των σχολείων της Νέας Ιωνίας και κάθε γειτονιάς της χώρας.
Οι γονείς αγωνιούν, αλλά όπως αποτυπώνει και η πραγματικότητα στο Δήμου μας, είτε διστάζουν, είτε δεν έχουν το κουράγιο να αντισταθούν ενεργά σ΄ αυτήν την κατάσταση. Ίσως οι λόγοι να είναι πολύ πιο απλοί, απ’ αυτούς που ενδεχομένως να καταγράφονται σε μια ανάλυση: Εάν ψάχνεις όλη μέρα για το γάλα του παιδιού σου, δεν ξέρω κατά πόσο είναι δυνατό, ψυχικά και αντικειμενικά να βγεις έξω και να αντιδράσεις σ’ αυτήν την λαίλαπα.
Δυστυχώς, όπως είχα τονίσει και σε προηγούμενη δήλωσή μου, η Νέα Ιωνία καταρρέει. Πρέπει όμως όλοι μας μαζί με τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, να είμαστε παρόντες στη μάχη των ιδεών, της πατρίδας και της κοινωνίας, μάχη που θα ανατρέψει αυτήν την πορεία καταστροφής δημιουργώντας μια μεγάλη εθνική, πατριωτική, δημοκρατική, λαϊκή συσπείρωση των συμπολιτών μας.
Αυτή η μάχη για να έχει αποτελέσματα δεν μπορεί φυσικά να δοθεί απ’ όσους ψαρεύουν στα θολά νερά κοροϊδεύοντας κατάπτυστα στους Ιωνιώτες: Δεν μπορεί να δοθεί απ’ αυτούς που το πρωί στηρίζουν την κυβέρνηση και τα μνημόνια ως κυβερνητικά στελέχη, και το βράδυ έρχονται στο Δημοτικό Συμβούλιο και βάζουν το κουστούμι του τοπικού παράγοντα που θέλει το «καλό» της πόλης. Επίσης, δεν μπορεί να δοθεί απ’ αυτούς που ως αντιπολίτευση εξαπολύουν μύδρους στην κυβερνητική πολιτική, αλλά στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους σκέφτονται ήδη τις υποχωρήσεις που θα κάνουν εάν κληθούν να κυβερνήσουν.
Ως εδώ. Μεσοβέζικες λύσεις δεν χωράνε. Η μάχη για τα σχολεία της Νέας Ιωνίας θα δοθεί μαζί με τις υπόλοιπες μάχες για την ανατροπή αυτής της άθλιας πολιτικής και των εκφραστών τους”.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ