Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Η Δημοτική Αρχή Λυκόβρυσης-Πεύκης επιτίθεται στον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο

Δημοσιεύθηκε

στις

“Ο κατάλογος των

κατορθωμάτων του

δεν έχει τέλος”

Η πολιτική παρουσία και πρακτική  του κυρίου Ι.Θεοδωρακόπουλου προσβάλει το δήμο μας. Η μαύρη προπαγάνδα και τα ψέματα είναι τα όπλα του.

ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ στο δ.σ.  μετά από απαίτηση του δημάρχου, τις βρώμικες κατηγορίες του για “στημένη προμήθειά”. ΣΙΩΠΗΣΕ όταν στο Δ.Σ. ο δήμαρχος τον αποκάλεσε τέσσερις φορές ΨΕΥΤΗ, για την άλλη ρυπαρή του τερατολογία, για την ανάπλαση του Ο.Τ. 9 στη Λυκόβρυση, περί 4.000.000 ευρώ που έγιναν 14.000.000 ευρώ, ενώ γνωρίζει ότι δεν υπάρχει καμία συσχέτιση μεταξύ των 2 ποσών. Με τη «λάσπη» του δεν ξεπλένει τον τραγικό του ρόλο στον πρώην δήμο Πεύκης.
Ο διπλασιασμός του χρέους που παρέλαβε χωρίς να κάνει τίποτα οδηγούν στο αδιέξοδο το δήμο μας.
Ας αφήσει τα παραμύθια για δήθεν αυξήσεις των προέδρων των Ν.Π.Δ.Δ. Το πόσο που θα παίρνουν οι πρόεδροι είναι 400 ευρώ το μήνα για 10ωρη καθημερινή εργασία και έξοδα θέσης έτσι που δε θα παίρνουν στην πραγματικότητα τίποτα.
Ο Δήμος κατασκευάζει ΚΑΠΗ στη Λυκόβρυση γιατί υπήρχε μελέτη έτοιμη από το 2010. Ενώ του αφέθηκαν χρήματα για καινούργιο ΚΑΠΗ στην Κάτω Πεύκη δεν το κατασκεύασε και δεν άφησε καν μελέτη. Αντίθετα σήμερα υπάρχει έτοιμη μελέτη για δεύτερο ΚΑΠΗ στην Κάτω Πεύκη, καθώς και ανακαινισμένος χώρος για ΚΑΠΗ στο ισόγειο του παλιού δημαρχείου της Πεύκης.
Ας απαντήσει στα πραγματικά γεγονότα που τον βαρύνουν:
1.Γιατί το έσκασε την ώρα της ψηφοφορίας όταν η δημοτική αρχή αναλάμβανε τα δικά του χρέη από τις δημοτικές επιχειρήσεις, τη στιγμή μάλιστα που κινδυνεύουν με φυλάκιση πρώην δημοτικοί του σύμβουλοι;
2.Γιατί άφησε απλήρωτες τις εργαζόμενες στο Βοήθεια στο σπίτι για ΑμεΑ ενώ ταυτόχρονα ο δήμος έχασε 100.000 ευρώ και οι εργαζόμενες τη δουλειά τους. Κρύβει από τους πολίτες ότι η δημοτική αρχή με σοβαρή προσπάθεια προσπαθεί να πληρώσει τις εργαζόμενες.
3. Ενώ διέθετε τουλάχιστον 40 περισσότερους υπαλλήλους στον τομέα της καθαριότητας σε σχέση με σήμερα ανέθεσε σε ιδιωτική εταιρεία τον καθαρισμό του δημαρχείου. Σήμερα το Δημαρχείο καθαρίζεται από τους υπαλλήλους του δήμου. Σαν να μην έφτανε αυτό χρωστάει 75.000 ευρώ  στην εν λόγω εταιρεία που μας απειλεί σήμερα με αγωγή και τόκους.
4.Πόσες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ξόδεψε από τα ταμεία του δήμου για την προσωπική του προβολή σε προσωπικό , έντυπα και όχι μόνο;
5.Πληρώνουμε 70.000 καπέλο τόκους για δυο λεωφορεία την ώρα που ετοίμαζε να πετάξει 2 λεωφορεία του δήμου, ενώ σήμερα επισκευάστηκαν με μόλις 1.000 ευρώ και συμμετέχουν στο δημοτικό συγκοινωνιακό δίκτυο.
6.Γιατί προκήρυσσε έργα χωρίς να έχει χρήματα ο δήμος με πολύ χαμηλές εκπτώσεις ; Πόσες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ζημίωσε το δήμο;
7.Στον ισολογισμό του 2006 υπήρχαν ζημιές 2.000.000 ευρώ, ενώ το 2010 παρέδωσε ζημιές 8.000.000 ευρώ, δηλαδή τις τετραπλασίασε. Και με τη βούλα των ορκωτών ελεγκτών .
Ο κατάλογος των ´´κατορθωμάτων´´ του κυρίου Θεοδωρακόπουλου δεν έχει τέλος.
Θα απαντήσετε κύριε Θεοδωρακόπουλε ή θα συνεχίσετε το δωδεκάωρο ποδαρόδρομο καθημερινά για την παραπληροφόρηση των πολιτών;
Μάταιος ο κόπος σας γνωρίζουν όλοι πια.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ