Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Νέα καταγγελία από τη δημοτική παράταξη Λυκόβρυσης-Πεύκης “Νέα Εποχή”

Δημοσιεύθηκε

στις

“Φoβούνται κάτι στο Δήμο και

δεν μας δίνουν στοιχεία;”

Πριν από δυο εβδομάδες (19 Φεβρουαρίου) είχε προγραμματιστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης-Πεύκης η συζήτηση για τους προϋπολογισμούς  των Νομικών Προσώπων του δήμου, του ΠΕΑΠ (Κολυμβητήριο, Θέατρο, αθλητικά, πολιτιστικά κλπ) και του ΚΟΙΠΑΠ (ΚΑΠΗ, παιδικοί κλπ).

Η μείζων αντιπολίτευση για να έχει υπεύθυνες θέσεις κατά τη συζήτηση ζήτησε με έγγραφη αίτησή της από το ΠΕΑΠ πού διατέθηκαν οι εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ κατά το 2012. Ζήτησε με άλλα λόγια το καθολικό εξόδων του ΠΕΑΠ. Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ κ. Βασ. Νικολαροπούλου υποσχέθηκε ότι θα μας ενημέρωνε.
 Η συνεδρίαση έγινε κι ακόμη περιμένουμε. Είναι κι αυτό ένα ακόμη δείγμα της διαφάνειας που υπάρχει και στο δήμο και στο συγκεκριμένο Νομικό Πρόσωπο.
Και ειλικρινά αναρωτιόμαστε. Φοβούνται κάτι και δεν δίνουν τα στοιχεία; Δεν γνωρίζουν ότι όλα είναι δημόσια έγγραφα και ότι αν προσφύγουμε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση  Αττικής θα τα πάρουμε τα στοιχεία εντός μηνός; Εκτός κι αν μας πούνε το περίφημο σλόγκαν της πολιτικής Φωκιανού «γιατί εσείς μας τα δίνατε;» ή το πιο προχωρημένο «οι υπάλληλοι έχουν φόρτο εργασίας» όταν βεβαίως όλα είναι μηχανογραφημένα και με ένα κλικ εκτυπώνονται ή στέλνονται και με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για οικονομία.
Αλλά όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα ημέρες κοσκινίζει…

Υ.Γ. Τελικά το ΠΕΑΠ είναι υπέρ ή κατά του αποκριάτικου καρναβαλιού που διοργανώνει ο εμπορικός σύλλογος με το δήμο και την αντιδήμαρχο κυρία Ευαγγελία Βαλσαμά;

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ