Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Η “Δημιουργική Ενότητα Πολιτών Πεύκης-Λυκόβρυσης” επιτίθεται στον πρώην Δήμαρχο

Δημοσιεύθηκε

στις

“Η αφόρητη δυστυχία του

Γιάννη Θεοδωρακόπουλου”

Έχοντας δώσει «μάχη» να μην έρθει ο καταυλισμός-γκέτο στη Λυκόβρυση, έχοντας κάνει ενέργειες και προτάσεις, για το πρόβλημα δίπλα στη Δημοτική Αρχή, έχοντας στηρίξει τις μεγάλες προσπάθειες που καταβλήθηκαν από το Δήμο και τους πολίτες για την λύση της κρίσης που δημιουργήθηκε, έχοντας ….. αποκρούσει όλες τις συκοφαντίες εναντίον του Δημάρχου για το θέμα των ΡΟΜΑ, …. Βάζει τώρα πλάτη και για τα θέματα Υγιεινής των Σχολείων ο κ. Ι.ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ !!!!

Βρισκόμενος σε μεγάλη απόγνωση, για τη διαφαινόμενη οριστική ματαίωση του καταυλισμού στη Λυκόβρυση, θέλει να κάνει νέα επίδειξη των γκεμπελικών του ικανοτήτων.

Ανακάλυψε ανύπαρκτα αιτήματα υγιεινής, αποσιωπώντας τα πραγματικά αιτήματα της κατάληψης τω ν μαθητών του Β΄ Λυκείου Πεύκης.

Φαίνεται ενοχλείται γιατί σήμερα η Δημοτική Αρχή και οι Σχολικές Επιτροπές με το 1/3 των χρημάτων σε σύγκριση με τη θητεία του, έχοντας εξοφλήσει φέσια 150.000,00 που άφησε στα σχολεία, καταφέρνει να έχει τα σχολεία σε ικανοποιητική κατάσταση.

Αυτό δήλωσαν οι περισσότεροι Δ/ντές των Σχολείων Λυκόβρυσης – Πεύκης, στη συνάντησή τους με τον κ. Δήμαρχο κ. Φωκιανό Δημήτρη, την Αντιδήμαρχο Παιδείας κ.Παπαδημούλη – Βατσακλή Ευανθία, και τον Πρόεδρο των Σχολικών Επιτροπών κ. Μπελεχρή Προκόπη.

Δεν του φτάνει που χρεοκόπησε σε μία μόνο θητεία τον Δήμο Πεύκης, θέλει να ονειρεύεται ότι με τη «λάσπη» θα επανακάμψει. Μπορεί να ονειρεύεται άλλωστε ότι θέλει !

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ