Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Η θέση της “Ιωνία Νέα Άποψη” για την παραίτηση Βλασσά

Δημοσιεύθηκε

στις


Τις απόψεις της για την ανεξαρτητοποίηση του κ. Παναγιώτη Βλασσά εκφράζει η παράταξη “Νέα Ιωνία Νέα Άποψη” στην οποια άνηκε μέχρι πρότινος ο Δημοτικός Σύμβουλος της Νέας Ιωνίας.  
Η ανακοίνωση της παράταξης έχει ως εξής: “Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το βράδυ της Τρίτης 15 Οκτωβρίου, από τον πρόεδρο του σώματος την αιφνιδιαστική ανεξαρτητοποίηση του συναδέλφου Παναγιώτη Βλασσά.
Οι λόγοι δε τους οποίους επικαλέστηκε, περί πολιτικής διαφωνίας με την «προσωρινή», όπως την αποκαλεί, ηγεσία της παράταξης «Νέα Ιωνία Νέα Άποψη» ενέτειναν την έκπληξη και την απορία μας.
Ο κύριος Βλασσάς συμμετείχε στη διαδικασία ανάδειξης του επικεφαλής της παράταξης, μετά την αποχώρηση του Γιάννη Χαραλάμπους, και μέχρι σήμερα καμία διαφωνία δεν εξέφρασε για τη διαδικασία, ούτε έθεσε θέμα προσωρινότητας ή αμφισβήτησης του επικεφαλής.
Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, το αυτονόητο θα ήταν να φέρει το θέμα στην δημοτική ομάδα της παράταξης για συζήτηση, και να θέσει τη δική του εναλλακτική πρόταση. Καμία αντίρρηση δε θα υπήρχε επ’ αυτού.  
Το ίδιο ισχύει και για τις όποιες πολιτικές του διαφωνίες, γιατί γνωρίζει πως πάντοτε σε αυτή την παράταξη, εκφράζαμε όλοι τις απόψεις μας με απόλυτη ελευθερία και ειλικρίνεια, οι δε αποφάσεις παίρνονταν συλλογικά και δημοκρατικά.
Πέραν αυτών οι σχέσεις μας ήσαν άψογες, η συνεργασία μας αγαστή και η επικοινωνία μας συχνή. Ως εκ τούτου πιστεύαμε ότι, μετά από την πολύχρονη πολιτική μας συμβίωση και τη φιλία μας, θα ήταν πρέπον τουλάχιστον να μας είχε ενημερώσει για την, σεβαστή βεβαίως, απόφασή του.
Το μόνο που μεσολάβησε τις τελευταίες ημέρες είναι η αναγγελία δημιουργίας της νέας δημοτικής παράταξης «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» από εμάς, η συγκέντρωση που διοργανώσαμε, και η διακήρυξη των βασικών μας αρχών. Η πολιτική αυτή κίνηση δεν ήταν αιφνιδιαστική. Είχε αναγγελθεί στην τελευταία γενική συνέλευση της παράταξης «ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟΨΗ», που έγινε παρουσία του ιδρυτή της κ. Γιάννη Χαραλάμπους, και έτυχε κοινής αποδοχής.
Μας λυπεί η αποστασιοποίηση του αγαπητού συναδέλφου, και θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν του προκαλέσαμε οδύνη, άθελά μας, με τη δημιουργία του «νέου» που καμία διάθεση ή πρόθεση δεν έχει να αντιπαρατεθεί με το «παλαιό».
Αντιθέτως έχει ενσωματώσει τα υγιή, σώφρονα και δυναμικά του στοιχεία, συμπορεύεται και συνδημιουργεί με αυτά.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή τύχη στη μετέπειτα πολιτική του πορεία, ευελπιστώντας να επανεξετάσει πιο ψύχραιμα τη στάση του και, γιατί όχι, να αναθεωρήσει”.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ