Connect with us

Επιχειρήσεις

Μικρή άνοδος των πωλήσεων στις εκπτώσεις

Published

on


Στοιχεία σχετικά με τις πωλήσεις στην περίοδο των θερινών εκπτώσεων που μόλις ολοκληρώθηκαν δίνει ο Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας.
Ειδικότερα, μικρή άνοδος της τάξης του 6-8% σημείωσε, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο ο τζίρος των εμπορικών καταστημάτων της Γλυφάδας κατά την περίοδο των Θερινών εκπτώσεων. Αναλυτικότερα το πρώτο δεκαπενθήμερο των εκπτώσεων η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα της πόλης ήταν μεγαλύτερη από τα περσινά επίπεδα και ο τζίρος κατά πολύ αυξημένος. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο η κίνηση ήταν ελαφρώς αυξημένη.
Κατά το τρίτο δεκαπενθήμερο όμως η αγορά πάγωσε, λόγω της επιβολής του ΕΝΦΙΑ όπως τονίζει ο σύλλογος που προσθέτει:
“Έτσι, παρά την αυξημένη κίνηση του πρώτου δεκαπενθημέρου ο συνολικός τζίρος είχε ελάχιστη άνοδο. Εξ άλλου η Κυριακή των θερινών εκπτώσεων , της 20/7 κατά την οποία τα καταστήματα παρέμειναν ανοιχτά δεν βοήθησε καθόλου στην τόνωση των λιανικών πωλήσεων  καθώς, όπως προέκυψε από έρευνα του Εμπορικού Συλλόγου  Γλυφάδας, οι καταναλωτές προτίμησαν τις παραλίες στην συντριπτική τους πλειοψηφία”.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ