Connect with us

Επιχειρήσεις

Ξηροκαρπάδικο Ιορδάνης: Η Ιστορία της Ποιότητας και της Παράδοσης από το 1922

Published

on

Το 1922, ο Γιώργος Γουναρίδης, φτάνοντας από το Ικόνιο της Μικράς Ασίας στην Αθήνα, άνοιξε το πρώτο του κατάστημα 18 τετραγωνικών στη Νέα Ιωνία και άρχισε να ψήνει και να πουλά ξηρούς καρπούς. Το μικρό μαγαζάκι, που αργότερα απέκτησε το όνομα Ιορδάνης, γρήγορα έγινε γνωστό για την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων του και τη φιλόξενη ατμόσφαιρα που δημιούργησε η κοινωνικότητα του παππού Ιορδάνη.

Η αφοσίωση της οικογένειας Γουναρίδη στη δουλειά και την ποιότητα, η προσεκτική επιλογή πρώτων υλών και η μοναδική τέχνη του καβουρδίσματος, που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα στο εργαστήριο της επιχείρησης, είναι τα συστατικά που έκαναν το Ιορδάνης σημείο αναφοράς στην πόλη. Η επιχείρηση έχει διατηρήσει τη φήμη της για πάνω από 100 χρόνια, προσφέροντας στους πελάτες της πάντα φρέσκους και ποιοτικούς ξηρούς καρπούς.

Το κατάστημα, που βρίσκεται στην Λεωφόρο Ηρακλείου 230 στη Νέα Ιωνία, συνεχίζει να είναι ένας αγαπημένος προορισμός για όσους αναζητούν αυθεντικά και φρέσκα προϊόντα, με την ποιότητα να παραμένει αδιαπραγμάτευτη.

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ