Ελάτε στην παρέα μας

Επιχειρήσεις

Ο απόλυτος χριστουγεννιάτικος οδηγός αγορών από το Χ-τύπο – Προτάσεις για shopping και διασκέδαση

Δημοσιεύθηκε

στις

Με χαμόγελο και αισιοδοξία για τη νέα χρόνια, ο Χ-τύπος βρίσκεται ξανά στο πλευρό του αναγνώστη με έναν οδηγό που έχει άρωμα… Χριστουγέννων!

Για ακόμη μια χρονιά, δημιούργησε για σας έναν εμπεριστατωμένο οδηγό με επιλεγμένες επιχειρήσεις, οι οποίες διαθέτουν must προτάσεις σε χαμηλό κόστος, για να κάνετε τις καλύτερες αγορές όχι μόνο φέτος τις γιορτές, αλλά και όλο το χρόνο!

Από ιδέες για shopping μέχρι προτάσεις για διασκέδαση και ευεξία, ο κατάλογος είναι ατελείωτος και είναι βέβαιο ότι θα σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Καλές αγορές! Καλές γιορτές!

ΑRAPINIS

Σκέφτεσαι να πάρεις ένα μοναδικό δώρο στην αγαπημένη ή τον αγαπημένο σου για τις γιορτές; Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Κοσμηματοπωλείο Αραπίνης. Μια επιχείρηση που λειτουργεί από το 1970 στο Ν. Ηράκλειο Αττικής με ιδρυτή τον κ. Πάρη Ι. Αραπίνη. Είτε μιλάμε για ένα καθημερινό κόσμημα, είτε για το κόσμημα για τις καλύτερες περιστάσεις ο “Αραπίνης” συνεχίζει να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας με διάρκεια στο χρόνο. Το Arapinis Swarovski Corner για τις αγορές σας θα το βρείτε στη Λ. Ηρακλείου 390, αλλά και στο https://arapinis.gr/shop

 

ΑRTEMIS

 

Θέλετε να ζήσετε μια εμπειρία ομορφιάς και χαλάρωσης και να αναδείξετε την ομορφιά και το στυλ σας; Το Κομμωτήριο “ARTEMIS” Hair and Nails Fashion, στη Μεταμόρφωση, είναι εδώ για εσάς! Ένα μοντέρνο περιβάλλον και έμπειρο φιλικό προσωπικό, θα αλλάξει τη διάθεσή σας. Η εμπειρία του προσωπικού στο χώρο της κομμωτικής, θα φροντίσει να αναδείξει το στυλ που σας εκφράζει, να έχετε το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε με μαλλιά λαμπερά και υγιή.

 

ΑCS

Στείλετε τα δώρα σας έγκυρα, υπεύθυνα και με ασφάλεια μέσω της ACS. Με καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή του Περισσού, Γαλατσίου και Χαλανδρίου θα εξυπηρετηθείτε με την ποιότητα των υπηρεσιών που αρμόζει σε μια μεγάλη εταιρεία. Η ACS στέλνει τα πάντα παντού, με αξιοπιστία, μέσα από ένα άρτια οργανωμένο δίκτυο υπηρεσιών.

 

PAPPAS OIL

Η PAPPAS OIL αποτελεί το πιο καταξιωμένο πρατήριο στο χώρο διανομής πετρελαιοειδών προϊόντων για θέρμανση και κίνηση. έχοντας αφήσει το αποτύπωμά του στην ελληνική αγορά από το 2002. Εκτός από τον εφοδιασμό πετρελαίου θέρμανσης σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, πλοίων & σκαφών αναψυχής με πετρέλαιο κίνησης, βιομηχανικών μονάδων, βιοτεχνιών, εμπορικών εταιρειών και επαγγελματιών με πετρέλαιο, το πρατήριο διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις πλυντηρίου οχημάτων με πιεστικά – πλυστικά τελευταίας τεχνολογίας.

 

BAKERY CITY

Καθημερινά το άρωμα του φρέσκου ψωμιού και των εδεσμάτων σας οδηγεί σε ένα από τα δύο καταστήματά του Bakery City της Οικ. Αναστασοπούλου. Φρέσκα σφολιατοειδή, γλυκά και ο καφές “δια χειρός” Bakery City σας φτιάχνουν τη μέρα σε Μεταμόρφωση (Πεύκων 31) και Ηράκλειο (Νεότητος 4, ενώ τα μεσημέρια θα βρείτε πεντανόστιμα πιάτα ημέρας για κάθε γούστο.

 

ΞΗΡΟΚΑΡΠΑΔΙΚΟ – 100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΟΡΔΑΝΗΣ

Το κατάστημα του “ΙΟΡΔΑΝΗ” αποτελεί εδώ και 100 χρόνια εγγύηση σε ό,τι αφορά τους ποιοτικούς ξηρούς καρπούς. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που τον διαχωρίζουν στον κλάδο του είναι το καθημερινό ψήσιμο όλων των ξηρών καρπών στο εργαστήριό του το οποίο είναι πιστοποιημένο με ISO 22000:2018. Η ποικιλία παραδοσιακών γλυκών και ο εκλεκτός φρεσκοκομμένος ελληνικός καφές που θα βρείτε στον Ιορδάνη, ξεχωρίζουν για το άρωμα και τη φρεσκάδα τους. Φυσικά, δεν θα μείνουν απαρατήρητες από κανέναν οι ιδιαίτερες συνθέσεις με ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, ποτά ή ζαχαρώδη, που προσαρμόζονται ανάλογα με τις προτιμήσεις, για να καλύψουν κάθε είδους περίσταση. Το κατάστημα θα το βρείτε στη Λεωφ. Ηρακλείου 230, Νέα Ιωνία (τηλ. 210-2799733).

 

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ”ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ”

Στο Κρεοπωλείο – εγγύηση του Δ. Κοντογιάννη στη συμβολή των οδών Κουντουριώτου 18 & Νεότητος στο Ηράκλειο Αττικής θα βρείτε από λουκάνικα και κοντοσούβλι, μέχρι κοκορετσάκια και σεφταλιές, όλα επιλεγμένα, συντηρημένα και εκτεθειμένα με προσοχή. Στο κατάστημα λειτουργεί και τυράδικο για να εμπλουτίσετε ακόμα περισσότερο το τραπέζι σας με φέτα πικάντικη, γραβιέρα, ανθότυρο και πολλά ακόμη!

 

“Ο ΓΙΑΝΝΗΣ” ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ

Κρέας με παράδοση” και το κρεοπωλείο ο “Γιάννης” είναι πλέον συνώνυμα. Μια από τις παλαιότερες οικογενειακές επιχειρήσεις στο Νέο Ηράκλειο, λειτουργίας 37 χρόνων έχει γνώμονα την καλύτερη ποιότητα στο ελληνικό κρέας μέσα σε πολύ ευχάριστο κλίμα εξυπηρέτησης. Στο κατάστημα, το οποίο λειτουργεί υπό τη διεύθυνση της τρίτης γενιάς της οικογένειας, τον Βασίλη Παλαιολόγο θα βρείτε πάρα πολλές ιδέες και προτάσεις για μαγειρική και φυσικά για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

 

KΛΕΙΔΑΜΠΑΡΩΜΑΤΑ

Διώξτε μακριά το φόβο θωρακίζοντας το σπίτι σας με τον καλύτερο εξοπλισμό. Στα Κλειδαμπαρώματα μπορείτε να ενημερωθείτε από τους ειδικούς, για πόρτες ασφαλείας, αλλά και κλειδαριές όλων των αξιόπιστων τύπων και όλα αυτά με χαμηλό κόστος, ώστε να κρατήσετε το σπίτι σας απαραβίαστο. Τρέξτε τώρα σε κάποιο από τα δύο καταστήματα στο Ηράκλειο Αττικής Λ. Ηρακλείου Λ. 349 και Μεσογείων 433, Αγία Παρασκευή. 24 ώρες στα 2106008888 και 6947421515.

 

ΠΗΓΗ

Άνεση και στυλ ίσον με… Πηγή! Το διάσημο κατάστημα υποδημάτων αποτελεί εγγύηση στο παπούτσι για πάνω από 30 χρόνια. Στο κατάστημα (Λεωφ. Ηρακλείου 270, Νέα Ιωνία) θα συναντήσετε μεγάλη ποικιλία σε Επώνυμα Ανδρικά, Γυναικεία και παιδικά παπούτσια σε πολλά σχέδια, χρώματα και μεγέθη αλλά και Παντόφλες ανατομικές διάφορες.

 

ΠΕΝΤΑΥΡΑΣ

Θες να ξεχωρίσεις στο ρεβεγιόν με το στυλ σου; Στο κατάστημα “Πενταύρας” θα βρεις τη μεγαλύτερη ποικιλία σε γυναικεία και ανδρικά παπούτσια καθώς και αξεσουάρ, με άμεση παράδοση σε όλη την Ελλάδα και πολιτική επιστροφής χρημάτων. Η συνύπαρξη μεγάλων brands με αυθεντικά του “Πενταύρα” συνθέτουν ένα κολάζ αισθητικής που δίνουν επιλογές ακόμα και στα πιο ιδιαίτερα γούστα!

 

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ -Ανδρικά ενδύματα

 

Μια ματιά χρειάζεται στη βιτρίνα του καταστήματος Ανδρικών ενδυμάτων Γιαννακόπουλος στη Λ. Ηρακλείου για να βρείτε το σύνολο που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε στο ρεβεγιόν. Θα βρείτε ανδρικά ενδύματα και αξεσουάρ σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Μάλιστα, ο κ. Γιάννης Γιαννακόπουλος είναι ο παραδοσιακός παραγγελιοράφτης και έτσι μπορείτε να ράψετε ότι χρειάζεστε από πουκάμισο, παντελόνι, παλτό, γιλέκο, μέχρι ολόκληρο κοστούμι στα μέτρα σας, σε συμφέρουσες τιμές.

 

ΝOYΒΕΛ

Εάν ψάχνετε το “κλειδί” της αυτοπεποίθησης και του στυλ το ΝΟΥΒΕΛ σας έχει τη λύση. Στη Μικράς Ασίας 6, στη Νέα Ιωνία το κατάστημα ΝΟΥΒΕΛ περιέχει εσώρουχα, ανδρικά και γυναικεία, για όλα τα γούστα με εξαιρετική ποιότητα και σχέδια, κλασικά αλλά και μοντέρνα, πάντα μέσα στη μόδα. Θα βρείτε επώνυμες μάρκες σε μεγάλη ποικιλία, ενώ κάθε χρόνο ξεχωρίζουν τα σχέδια στις πιζάμες, που είναι ό,τι χρειάζεται κανείς για έναν άνετο ύπνο τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

 

Γ. ΕΜΒΑΛΩΜΕΝΟΣ & ΥΙΟΣ

image description

Το χρυσοχοείο Γ. Εμβαλωμένος & Υιός πλησιάζει τα 100 χρόνια (1922) πολυτελούς εμφάνισης, ποιότητας και αξιοπιστίας, σε ρολόγια, κοσμήματα και αξεσουάρ που έχουν μοναδικό στυλ. Όλα τα προϊόντα είναι επιλεγμένα προσεκτικά για να ταιριάζουν στο στυλ και το χαρακτήρα του καθενός ξεχωριστά, με την απόλυτη εγγύηση ποιότητας και καλής λειτουργίας από τους επίσημους αντιπροσώπους, πάντα σε προσιτές τιμές.

 

ΤΗΝΙΑΚΟΣ

Από το 1979 ο ΤΗΝΙΑΚΟΣ κατασκευάζει έπιπλα για εσάς με ελληνική σφραγίδα και πάνω απ’ όλα με γούστο και τις καλύτερες τιμές της αγοράς! Τα έπιπλα παρέχουν μεγάλη γκάμα επιλογών σε σχέδια, χρωματισμούς αλλά και υφάσματα, ώστε να βρείτε αυτό που αντιπροσωπεύει καλύτερα το προσωπικό σας γούστο. Σε πέντε σύγχρονους εκθεσιακούς χώρους, σε Ν. Ιωνία, Χαλάνδρι, Νίκαια, Ηλιούπολη και στο Ίλιον, θα βρείτε δημιουργίες επίπλων σχεδιασμένα για μια ζωή.

 

FORMA DI ROMANA

 

Η απόλυτη ανανέωση στο σπίτι βρίσκεται στο Forma di Romana! H πολυετής εμπειρία στο χώρο του επίπλου (πάνω από 30 χρόνια) είναι η εγγύηση του σωστού αποτελέσματος με άριστη ποιότητα υλικών και εργασίας. Οι έμπειροι τεχνικοί αναλαμβάνουν την αλλαγή και επισκευή σε ταπετσαρίες επίπλων, σαλονιών, κρεβατιών κ.α.. Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να φέρετε τα παλιά σας έπιπλα (για αλλαγή υφάσματος, επισκευές) και θα τα πάρετε ολοκαίνουργια, όπως και ταπετσαρίες επίπλων σε καναπέδες, καρέκλες, πολυθρόνες, κρεβάτια.

 

ΧΙΟΝΟΥΛΑ

Τo κατάστημα λευκών ειδών ΧΙΟΝΟΥΛΑ υπό τη διεύθυνση της κ. Αναστασίας Χατζηαργυρίου, διαθέτει τα καλύτερα υφάσματα για την κρεβατοκάμαρα, το σαλόνι και την τραπεζαρία. Καταξιώθηκε στους πολλούς και καλούς πελάτες του, ενώ στο εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα μηχανήματα υφαντήριο, αλλά και το πρατήριο, διατίθενται τα προϊόντα παραγωγής σε τιμές που δεν περιμένετε.

 

L.A. Medicare Dermoesthetic & Laser

Ζήστε την απόλυτη εμπειρία ανανέωσης σε ένα κέντρο αισθητικής με προδιαγραφές εξωτερικού! Στο L.A. Medicare Dermoesthetic & Laser θα βρείτε υπηρεσίες αδυνατίσματος και σύσφιξης με το πιο έμπειρο προσωπικό, τις καλύτερες τιμές, και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που αποτελούν την απόλυτη εγγύηση όσον αφορά την ποιότητα των υπηρεσιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι θεραπείες που εφαρμόζονται είναι εγκεκριμένες και πιστοποιημένες από διεθνείς επιστημονικούς οργανισμούς. Κάντε αυτό το δώρο στον εαυτό σας!

 

TO ΓΝΗΣΙΟ

Όταν σε πιάνουν οι… λιγούρες το Γνήσιο Σουβλάκι είναι το μέρος που πρέπει να επισκεφθείς. Το πιο γνωστό σουβλατζίδικο /μπριζολάδικο του Ηρακλείου, βρίσκεται στην οδό Πευκών 8 και σου προσφέρει ποικιλία επιλογών: Καλαμάκια, πίτες, κεμπάπ, κοτομπέικον, σαλάτες κ.ά, με γρήγορη εξυπηρέτηση, χωρίς κράτηση, ενώ διαθέτει ταχύτατες υπηρεσίες take away.

 

MEET THE MEAT

Γνήσιες γεύσεις και κρέατα άριστης ποιότητας δεν θα βρείτε αλλού παρά μόνο στο Meet the Meat καθώς όλα τα υλικά είναι φρέσκα, τα κρέατα νωπά και το ελαιόλαδο έξτρα παρθένο. Στο κατάστημα θα βρείτε αυθεντικές γεύσεις, από χοιρινό, κοτόπουλο, κεμπάπ και μπιφτέκι, όμως και καλαμάκι από πρόβατο, τυλιχτό με πανσέτα ή μπριζολάκι, σκεπαστή με σουτζούκι ή παστουρμά.

 

ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑΣ

Στο Κεμπαπτζίδικο “Μπαρμπαλιάς” θα βρείτε αυθεντικές γεύσεις με άρωμα Ελλάδας! Με πολλά χρόνια εμπειρίας και ατελείωτο μεράκι, το προσωπικό των καταστημάτων έχει καταφέρει να χωρέσει παιδικές αναμνήσεις σε ένα πεντανόστιμο κεμπάπ που θα σας μείνει αξέχαστο! Τα πιάτα του Μπαρμπαλιά θα τα βρείτε σε Νέα Ιωνία, Νέα Φιλαδέλφεια και Μαρούσι, ενώ μπορείτε να τα έχετε στο σπίτι σας και μέσω online παραγγελίας.

 

ΚΟΣΜΙΚΟΝ

Η παράδοση… συναντά την ποιότητα στο Κοσμικόν! Στο Κρεατοφαγείον Κοσμικόν – Σουβλάκι & Κεμπάπ θα βρείτε κλασικά ελληνικά πιάτα με μόνο αγνά υλικά, άριστης ποιότητας από πιστοποιημένους προμηθευτές. Η ειδικότητα του μαγαζιού είναι τα φρεσκότατα κεμπάπ, φτιαγμένα με παραδοσιακή συνταγή, αλλά φυσικά και τα ζουμερά καλαμάκια, χειροποίητα και φρεσκοψημένα, ενώ πλέον θα βρείτε στο μενού και τον πιο ζουμερό γύρο!

 

All Day Kouzina

Άριστη ποιότητα και γεύση στις καλύτερες τιμές! Η ομάδα του ALL DAY είναι στελεχωμένη από επαγγελματίες που διακρίνονται για τις σωστές τεχνικές και την πλούσια εμπειρία στο χώρο της μαγειρικής και πάθος για δημιουργία. Απολαύστε πρωτότυπα πιάτα και γεύσεις για όλες τις γαστριμαργικές προτιμήσεις όπως σαλάτες, μαγειρευτά, a la minute, αλλά και πιάτα για αυτούς που αγαπάνε την ιταλική κουζίνα.

ΓΕΥΣΕΙΣ… ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ

Φέτος γιορτάστε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά παρέα με τις πιο εκλεκτές Γεύσεις… στη λαδόκολλα! Το διάσημο ψητοπωλείο διαθέτει πιάτα που ικανοποιούν από τα πιο εξεζητημένα γούστα, μέχρι αυτούς που αναζητούν γεύσεις γεμάτες παράδοση. Φρέσκα κρέατα, με γνώμονα την ποιότητα και το πιο εξυπηρετικό προσωπικό, οι “Γεύσεις στη λαδόκολλα!” θα σας εντυπωσιάσουν από κάθε άποψη και τις φετινές γιορτές!

 

LANGANO

Συνόδεψε το πρωινό σου δίπλα στο τζάκι με τον πιο φρέσκο και αχνιστό καφέ! Εκτός από γευστικούς καφέδες και ροφήματα στα καταστήματα Langano θα βρείτε χειροποίητα σάντουιτς με επιλεγμένα φρέσκα προϊόντα, παρέχοντας υπηρεσίες take away και delivery. Οι άριστες πρώτες ύλες, ο κατάλληλος εξοπλισμός, η τεχνογνωσία και η συνεπής τήρηση των διαδικασιών και των οδηγιών, προετοιμασίας και παρασκευής, διασφαλίζουν κορυφαία ποιότητα προϊόντων σε κάθε κατάστημα.

 

MARMELLATE

Το μοντέρνο cafe – bar των Βορείων Προαστίων και το προσωπικό του σας περιμένουν με χαμόγελο! Στο Marmellate μπορείτε να απολαύσετε από το πρωί τον καφέ ή το χυμό σας και την μεγάλη ποικιλία από τσάι, ενώ πάντα μπορείτε να δοκιμάσετε ξεχωριστές γεύσεις από την κουζίνα του μαγαζιού. Και φυσικά το βράδυ, μπορείτε να απολαύσετε το ποτό, την μπύρα, το κρασί σας και τα απίθανα κοκτέιλ με την υπογραφή του Marmellate!

 

Deep Club

Ο “βασιλιάς” της νυχτερινής διασκέδασης στα Βόρεια Προάστια επέστρεψε πιο δυναμικά από ποτέ! Στο Deep Club κάθε ημέρα είναι και μια διαφορετική εμπειρία nightlife, με happenings, special guests, live performances και την πιο ζεστή και γρήγορη εξυπηρέτηση. Με όλα τα mainstream ξένα και ελληνικά hits, με trap nights και φυσικά με τις ελληνικές βραδιές το Deep είναι η must επιλογή για μια αξέχαστη βραδιά.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ