Ελάτε στην παρέα μας

Επιχειρήσεις

ΤΗΝΙΑΚΟΣ: Ελληνικά έπιπλα με γούστο και ποιότητα!

Δημοσιεύθηκε

στις

Η αλήθεια είναι πως όταν ακούσει κανείς το όνομα της εταιρίας ΤΗΝΙΑΚΟΣ Α.Ε. δύο πράγματα του έρχονται στο μυαλό… γούστο και ποιότητα! Από το 1979 ο ΤΗΝΙΑΚΟΣ  κατασκευάζει έπιπλα για εσάς με ελληνικά προϊόντα αρίστης ποιότητας, υψηλού σχεδιασμού, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πρωτίστως με πίστη στις παραδόσεις!

Οι εξελίξεις της αγοράς και των προϊόντων βρίσκει τους υπεύθυνους της εταιρείας πάντα ενήμερους ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών τους, πάντα αντίθετα με τις τεχνικές της αγνώστου προέλευσης και της φτηνής εισαγωγής επίπλων από το εξωτερικό. Σε πέντε σύγχρονους εκθεσιακούς χώρους, σε Ν. Ιωνία, Χαλάνδρι, Νίκαια, Ηλιούπολη και στο Ίλιον, θα βρείτε δημιουργίες επίπλων σχεδιασμένα για μια ζωή στις καλύτερες τιμές.

Φυσικά, τα έπιπλα της εταιρείας ΤΗΝΙΑΚΟΣ παρέχουν μεγάλη γκάμα επιλογών σε σχέδια, χρωματισμούς αλλά και υφάσματα, ώστε να βρείτε αυτό που αντιπροσωπεύει καλύτερα το προσωπικό σας γούστο, αλλά και τις ανάγκες σας, πάντα στις καλύτερες τιμές. Γι’ αυτό και δεν πρέπει να ξεχνάμε το σύνθημα του: Καλές τιμές, τεχνογνωσία, εργονομία.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ