Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικά Θέματα

Απόπειρα δολοφονίας κατά Τραμπ- Φωτογραφίες απο την επίθεση

Δημοσιεύθηκε

στις

Δύο νεκροί – συμπεριλαμβανομένου του δράστη. Τραυματίστηκε ο Τραμπ – Ερωτήματα για τα κενά ασφαλείας

Η έρευνα του FBI για την επίθεση δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τον δράστη να ταυτοποιείται ως ο Μάθιου Κρουκς, 20 ετών.

Ο Τραμπ τραυματίστηκε ελαφρά στο αυτί, ενώ ένα άτομο έπεσε νεκρό. Σύμφωνα με την Washington Post, ο δράστης ήταν εγγεγραμμένος ψηφοφόρος των Ρεπουμπλικάνων. Παρά τα γεγονότα, ο Τραμπ διαβεβαίωσε ότι είναι καλά και πρόκειται να παραστεί κανονικά στο συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

Kαρέ καρέ αποτυπώθηκε η απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τράμπ, υποψηφίου των Ρεπουμπλικακών για τις προεδρικές εκλογές, και η αντίδραση της προσωπικής φρουράς του μόλις ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος βρέθηκε να είναι καλυμμένος με αίματα στο πρόσωπο από την επίθεση του εικοσάχρονου Τόμας Μάθιου Κρουκς.

Το χρονικό της επίθεσης:

O 78χρονος Τραμπ μόλις είχε ξεκινήσει την ομιλία του όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Αμέσως ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων έπιασε το δεξί του αυτί, ενώ αίματα γέμισαν το πρόσωπό του.

Στη συνέχεια κοίταξε το χέρι του και έπεσε στα γόνατα προτού μέλη της Μυστικής Υπηρεσίας σπεύσουν γύρω του για να τον προστατεύσουν

Μετά από περίπου ένα λεπτό, ο Τραμπ εμφανίστηκε ξανά όρθιος, με το καπελάκι του που φέρει το σύνθημα «Make America Great Again» να έχει πέσει. Ακούστηκε να λέει προς τους πράκτορες «περιμένετε, περιμένετε», πριν υψώσει τη γροθιά του καθώς τον οδηγούσαν σε ένα μαύρο SUV.

«Δέχθηκα μια σφαίρα η οποία διαπέρασε το πάνω τμήμα του δεξιού αφτιού μου», έγραψε λίγο αργότερα ο Τραμπ στο Truth Social. «Αιμορραγούσα πολύ».

Η προεκλογική ομάδα του Ρεπουμπλικανού ανέφερε ότι ο υποψήφιος “είναι καλά”, μετά την εξιτήριό του από το νοσοκομείο και την αναχώρησή του από το Μπάτλερ, όπως δήλωσε ο κυβερνήτης της Πενσιλβάνια Τζος Σαπίρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ