Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικά Θέματα

Αριστερό… ξεκατίνιασμα (φωτο και video)

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανέβηκαν για μια ακόμα φορά οι τόνοι σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Ιωνίας μεταξύ των δύο αριστερών παρατάξεων που μετέχουν σε αυτό και αναφερόμαστε στη διοικούσα παράταξη Ενότητα για τη Νέα Ιωνία και τη “Λαϊκή Συσπείρωση”.
Η “Λαϊκή Συσπείρωση” κατήγγειλε στο Δημοτικό Συμβούλιο προσπάθεια δίωξης εργαζομένης στο ΚΑΠΗ Περισσού που έχει έντονη συνδικαλιστική δράση μέσα από τις γραμμές του ΠΑΜΕ από την προϊσταμένη της με αφορμή ερώτημα της δεύτερης για τις συνδικαλιστικές άδειες που δικαιούνται οι εργαζόμενοι  “Η συνδικαλιστική δράση της εργαζόμενης ενοχλεί τους σχεδιασμούς της δημοτικής αρχής” κατήγγειλε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης” κ. Παναγιώτης Τσουκαλάς. Ανάλογη καταγγελία έχει κάνει και η συνδικαλιστική παράταξη του Δήμου ΔΑΣ.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος, κ. Ηρακλής Γκότσης, αφού παρατήρησε πως ουδέποτε έχει τεθεί διαχρονικά στο Δήμο ζήτημα συνδικαλιστικής δίωξης εργαζομένου, είπε πως η διοίκηση προσπαθεί να βάλει σε τάξη  κάποια πράγματα στο Δήμο. Και προχωρώντας ενημέρωσε πως έχει δώσει εντολή να μην φεύγει κανένας εργαζόμενος από την υπηρεσία του χωρίς να ενημερώνει τον προϊστάμενο του (σ.σ. το αυτονόητο δηλαδή). “Δεν θα γίνονται ανεκτά αυτά τα φαινόμενα” τόνισε.
Πάντως η κατάσταση γρήγορα ξέφυγε από τον έλεγχο και κυριάρχησε η ένταση και τα αλληλοκαρφώματα μεταξύ στελεχών των δύο παρατάξεων αλλά και μελών του ακροατηρίου όπως θα δείτε και στα ακόλουθα βίντεο από τη συνεδρίαση.

– http://www.youtube.com/watch?v=mN7zZGKLIoA

http://www.youtube.com/watch?v=dtaxB6XoNc8

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ από τη συνεδρίαση στην έντυπη έκδοση του Χ-τύπου που κυκλοφορεί στα περίπτερα την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου. Επίσης και επιστολή μέλους του ΚΑΠΗ Περισσού

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ