Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Καθαρισμός “χωματερης” στο Παλαιό Ηράκλειο (photos)

Δημοσιεύθηκε

στις


Στον καθαρισμό της περιοχής όπου έδρευε μη νόμιμα καταυλισμός Ρομά ανάμεσα στην οδό Αγίου Στεφάνου και τη λεωφόρο Ειρήνης στο Παλαιό Ηράκλειο, προχωρά αυτό το διάστημα ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Πρόκειται για ένα οικόπεδο που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τον Χτύπο έπεοθτα από διαμαρτυρίες κατοίκων της περιοχής για την άθλια κατάσταση που επικρατούσε εκεί Μετά τις ενέργειες που έγιναν από την αστυνομία, ο Δήμος ανέλαβε την αποκατάσταση του χώρου προκειμένου να καθαριστούν οι εστίες μόλυνσης, να απομακρυνθούν τα παλία και άχρηστα αντικείμενα κλπ, και να επανέρλει η περιοχή σε αξιοπρεπή επίπεδα.
Ήδη, συνεργεία του Δήμου έχουν πιάσει δουλειά απομακρύνοντας μπάζα και σκουπίδια, τόσο από τους εξωτερικούς χώρους, όσο και από τα εγκαταλελειμμένα κτίρια. Μάλιστα, κάποια από αυτά τα χτίσματα θα γκρεμιστούν καθώς, παρά τις ενέργειες της αστυνομίας, συνεχίζουν να γίνονται «αποθήκες» σκουπιδιών και όχι μόνο.

Αξίζει να τονιστεί πως ο χώρος ανήκει σε ιδιωτική εταιρία όμως αυτή έχει πτωχεύσει και αδυνατεί να προβεί η ίδια στις απαραίτητες ενέργειες. «Ο Δήμος Ηρακλείου δεν μπορούσε να κρυφτεί πίσω από τη γραφειοκρατία και να αφήσει την περιοχή να παρουσιάζει εικόνα χωματερής, αλλά με δικά του μέσα προχωρά στην αποκατάσταση του χώρου», σχολιάζει ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, Ηλίας Μοσχονάς, ο οποίος βρέθηκε μαζί με τον Δήμαρχο της πόλης, κ. Νίκο Μπάμπαλο, στον τόπο των εργασιών την ημέρα εκκίνησής τους.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ