Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικά Θέματα

Τραγωδία στη Χαλκιδική: «Έκλεισε αυτή η οικογένεια, αυτό το σπίτι»

Δημοσιεύθηκε

στις

Πολλά ερωτήματα έχουν ανακύψει σχετικά με την υπόθεση του τραγικού θανάτου του 19χρονου Γιάννη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Ο πατέρας του Γιάννη μίλησε σε γνωστό τηλεοπτικό σταθμό, όπου ξέσπασε για την απώλεια του γιου του, αδυνατώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Κατηγόρησε ευθέως τους υπεύθυνους για το δυστύχημα.

«Όποιος δεν μπορεί να διαχειριστεί τις υπηρεσίες, ας αποχωρήσει. Ως επιχειρηματίας πληρώνω 10.000 φόρους για να συντηρώ αυτούς τους ανθρώπους. Ποιος θα μου δώσει εξηγήσεις;», δήλωσε αρχικά.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Γιάννη κατηγόρησε τη δήμαρχο για την έγκριση της άδειας του λούνα παρκ, καθώς και τον εισαγγελέα που άφησε ελεύθερο τον 21χρονο χειριστή, ο οποίος εγκατέλειψε το παιδί του αιμόφυρτο και έχει ποινικό μητρώο.

«Πρέπει να δώσουν εξηγήσεις στα δύο μου παιδιά που είδαν τον αδελφό τους με ανοιχτό κρανίο. Αυτά είναι τα πιο σοβαρά ερωτήματα της υπόθεσης. Αν δεν μας απαντήσουν άμεσα, θα αναλάβουμε δράση μόνοι μας.

Όλοι αυτοί εκλέγονται από εμάς για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Πρέπει να απαντήσουν στα παιδιά και τη μητέρα τους. Η μοναδική εικόνα που έχω είναι αυτή από τα μάτια των παιδιών και της μητέρας του.

Το παιδί μου χάθηκε λόγω των ελαττωματικών μηχανημάτων, το δεύτερο σώθηκε από τύχη».

«Αυτή η οικογένεια, αυτό το σπίτι, έχουν κλείσει»

Οι περιγραφές του πατέρα προκαλούν ανατριχίλα, καθώς αποκάλυψε ότι τα δύο παιδιά του και η μητέρα τους, τη στιγμή που βρίσκονταν πάνω στο μηχάνημα, αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ο μικρός γιος του φώναζε ότι το κάθισμα αποκολλούταν, ενώ η μητέρα του ούρλιαζε στον χειριστή να μειώσει την ταχύτητα.

«Ξέρω ένα πράγμα: ο εγκληματίας που διασκέδαζε με τις ζωές μας, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους. Έστειλα τα παιδιά μου για 4 ημέρες διακοπές και γύρισαν πίσω μετά από 3, τα 2. Το ένα είναι σοβαρά τραυματισμένο.

Αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη, θα φροντίσω ως γονιός να βρω μόνος μου τη λύση. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό που έχει συμβεί. Ο 13χρονος γιος μου δεν έχει κοιμηθεί εδώ και τέσσερις ημέρες. Έχει στη διάθεσή του τη φωτογραφία του αδελφού του με το ανοιγμένο κρανίο», δήλωσε.

«Αυτή η οικογένεια, αυτό το σπίτι, έχουν κλείσει», ξέσπασε ο πατέρας, προσπαθώντας με δυσκολία να συγκρατήσει τους λυγμούς του. «Η εικόνα του παιδιού μου δεν θα φύγει ποτέ από την ψυχή μας. Μας πήραν το παιδί μας», κατέληξε.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ