Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικά Θέματα

Ψαλίδι στις εκλογικές αποζημιώσεις των δημοτικών υπαλλήλων

Δημοσιεύθηκε

στις


Επί ποδός πολέμου οι δημοτικοί υπάλληλοι, οι οποίοι, όχι μόνο δεν έχουν πληρωθεί για τη συμμετοχή τους στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, όχι μόνο πολλοί εξ’ αυτών – τουλάχιστον σε 60 Δήμους – δεν έχουν λάβει την εκλογική αποζημίωση των τελευταίων πέντε εκλογικών αναμετρήσεων , αλλά επιπρόσθετα, τους ανακοινώθηκε ότι, θα υπάρξει νέα μείωση 25% για την απασχόλησή τους στις εκλογές αυτής της Κυριακής.
Αυτό προέκυψε από την πρόσφατη συνάντηση της Εκτελεστική Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με τον υπηρεσιακό Υπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Αντώνη Μανιτάκη, παρουσία και του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου, Κώστα Πουλάκη.
Οι δημοτικοί υπάλληλοι διαπιστώνουν «ανισότητα» στα ποσά της εκλογικής αποζημίωσης εις βάρος τους, αφού σύμφωνα με τις αποζημιώσεις, κατά τις τελευταίες δημοτικές εκλογές (18 & 25 Μαΐου 2014), αυτές είχαν ως εξής:
α) Η ειδική εκλογική αποζημίωση των υπαλλήλων των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων καθορίστηκε στο ποσό των πεντακοσίων ευρώ (500 €).
β) Η ειδική εκλογική αποζημίωση των υπαλλήλων της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικών Ασφαλίσεων και του Ενιαίου Ταμείου Ανεξαρτήτως Απασχολουμένων (Ε.Τ.Α.Α.), πρώην Ταμείο Συντάξεως και Αυτασφαλίσεως Υγειονομικών (Τ.Σ.Α.Υ.), για το χρονικό διάστημα είκοσι (20) ημερών, καθορίστηκε στο ποσό των τετρακοσίων πενήντα ευρώ (450 €).
γ) Η ειδική εκλογική αποζημίωση των υπαλλήλων των Περιφερειών και Περιφερειακών Ενοτήτων, στο ποσό των δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (2.500 €).
δ) Η ειδική εκλογική αποζημίωση των υπαλλήλων των Δήμων καθορίζεται στο ποσό των διακοσίων είκοσι τριών ευρώ (223 €).

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ