Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικά Θέματα

Συνάντηση των Δημάρχων Νέας Ιωνίας και Ηρακλείου

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά από  σχετικό αίτημα που απηύθυνε η Δημοτική Αρχή Ηρακλείου Αττικής και έγινε άμεσα αποδεκτό από την αντίστοιχη της Νέας Ιωνίας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των δύο πλευρών στο Δημαρχείο Nέας Ιωνίας, όπως μας ενημερώνει με δελτίο τύπου ο Δήμος Ηρακλείου.
Σύμφωνα με το δελτίο, στη συνάντηση που έγινε σε απόλυτα φιλικό και θερμό κλίμα ο Δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Παντελής Βλασσόπουλος με τον Αντιδήμαρχο, κ. Γιώργο Βλαντή, συνοδευόμενοι από υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας, συνομίλησαν για θέματα κοινού ενδιαφέροντος με το Δήμαρχο Νέας Ιωνίας, κ. Ηρακλή Γκότση, τον πρώην Δήμαρχο και Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Πέτρο Μπουρδούκο, τους Αντιδημάρχους, κ.κ. Τάκη Κωστάκη, Γιάννη Κολμανιώτη και αντιπροσωπεία υπαλλήλων του Δήμου Νέας Ιωνίας.
Κυρίως απασχόλησε τη συζήτηση η διαμόρφωση ενός βιώσιμου μοντέλου συνεργασίας  με την  εξεύρεση αντικειμενικών και ρεαλιστικών λύσεων  σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν και οι δύο δήμοι όπως το κυκλοφοριακό.  Συζητήθηκε επίσης  η αναγκαιότητα ύπαρξης μιας κοινής στάσης και στη διεκδίκηση υλοποίησης των μεγάλων έργων όπως η διάνοιξη της Λ. Κύμης
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι εισερχόμενοι από τη Λ. Ηρακλείου στην Κασταμονής – Γρ. Λαμπράκη με κατεύθυνση το Ηράκλειο (δυσκολία εισόδου) και προτάθηκε από τους διοικούντες του Δήμου Ηρακλείου η λύση της μετατροπής τμήματός της, από τη Αδριανού μέχρι την Ωραιοπούλου, σε διπλής κατεύθυνσης.
“Το άριστο κλίμα μεταξύ των δύο διοικήσεων που επιβεβαιώθηκε γι’ ακόμη μία φορά, είχε γίνει σαφές ήδη από την ανάληψη των καθηκόντων τους στην αρχή του έτους. Τότε ο Ηρακλής Γκότσης άμεσα ανταποκρινόμενος σε αίτημα του Παντελή Βλασσόπουλου, διέθεσε το κατάλληλο φορτωτικό όχημα για την περισυλλογή μεγάλων όγκων απορριμμάτων.
Σύμφωνα με το Δήμαρχο Ηρακλείου αυτό  το κλίμα συνεργασίας και η ανάδειξη των κοινών στόχων  είναι  σημαντικό κέρδος και εφόδιο στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι δύο δήμοι για να παράξουν έργο υπό τις σημερινές συνθήκες” καταλήγει το δελτίο τύπου του Δήμου.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ