Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Άγρια νύχτα στο Βερολίνο: Συμπλοκή μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού με τραυματίες – Ένας σε κρίσιμη κατάσταση

Δημοσιεύθηκε

στις

Δώδεκα οι τραυματίες. Έχουν γίνει 89 συλλήψεις. Δεν πρόκειται για ραντεβού που είχαν δώσει οι οπαδοί μεταξύ τους.

Συμπλοκές μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού σημειώθηκαν στο Βερολίνο, όπου βρίσκονται λόγω της διεξαγωγής του final four της Euroleague στο μπάσκετ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκαν τουλάχιστον 12 άτομα, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ενώ δύο φέρουν βαριά τραύματα. Μάλιστα, η αστυνομία έχει προβεί σε 89 συλλήψεις.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, δεν πρόκειται για ραντεβού που είχαν δώσει οι οπαδοί μεταξύ τους καθώς δεν προκύπτει κάποια συνεννόηση μέσω των social media. Αντιθέτως, φέρεται να πρόκειται για μια ή δύο ομάδες ανθρώπων που ή επέστρεφαν από το φαγητό τους ή έβγαιναν για την βόλτα τους.

Βίντεο, που μετέδωσε η ΕΡΤ, λίγα λεπτά μετά τα επεισόδια δείχνει ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας στο σημείο. Στο βίντεο διακρίνονται οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού πεσμένοι στο έδαφος, ενώ δίπλα τους βρίσκονται περιπολικά και ασθενοφόρα.

Χτυπιόντουσαν με ρόπαλα και γκλομπ

Όλα έγιναν λίγο πριν τις 23:00, το βράδυ του Σαββάτου (25/5), όταν η πυροσβεστική έλαβε κλήση για επεισόδια έξω από τον σταθμό του μετρό. Στο σημείο έσπευσαν πολλά ασθενοφόρα, ενώ όπως αναφέρει η Berliner Zeitung, οι αστυνομικοί που βρέθηκαν επίσης στο σημείο δυσκολεύτηκαν να περιορίσουν τα βίαια επεισόδια.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα στα επεισόδια συμμετείχαν περίπου 60 οπαδοί των ελληνικών ομάδων. Οι εμπλεκόμενοι χρησιμοποίησαν ρόπαλα και γκλομπ.

Σε ανακοίνωσή της, η πυροσβεστική του Βερολίνου κάνει λόγο για συμπλοκή πολλών ατόμων σε σταθμό του μετρό, κατά την οποία ένας άνθρωπος τραυματίστηκε σοβαρά. Σύμφωνα με την Berliner Zeitung πρόκειται για οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, που βρίσκονται στη γερμανική πόλη λόγω Final Four.

 

 

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της πυροσβεστικής, η συμπλοκή έγινε στον σταθμό Prenzlauer Allee.

Από την πλευρά τους, οι αρχές φέρεται να έχουν εξακριβώσει την ταυτότητα πολλών ατόμων που συμμετείχαν στη συμπλοκή, ωστόσο δεν έχουν υπάρξει επίσημες ανακοινώσεις.

Θυμίζουμε σήμερα Κυριακή (18:00) θα παίξει ο Ολυμπιακός με την Φενέρ για την 3η θέση και στις 21:00 θα διεξαχθεί ο τελικός του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ