Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Ανασχηματισμός στο ΠΑΣΟΚ: Νέοι ρόλοι για Γερουλάνο, Διαμαντοπούλου και Δούκα

Δημοσιεύθηκε

στις

Σήμερα, Δευτέρα, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα ανακοίνωσε τις αλλαγές που αφορούν τόσο το κόμμα όσο και την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Οι δηλώσεις έγιναν το πρωί, ακολουθούμενες από πανηγυρική συνάντηση στα κεντρικά γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, που επανεξελέγη πρόσφατα, έχει ήδη επικοινωνήσει με κορυφαία στελέχη όπως η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Παύλος Γερουλάνος, ενώ θα συνεχίσει την επικοινωνία του και με άλλα στελέχη όπως ο Χάρης Δούκας. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα αξιοποιηθούν τόσο οι πρώην υποψήφιοι για την ηγεσία του κόμματος όσο και νέα πρόσωπα, με τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού οργάνου, του Πολιτικού Κέντρου.

Ο Παύλος Γερουλάνος αναμένεται να αναλάβει ρόλο πρώτου κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, ενώ άλλα στελέχη θα αναλάβουν θέσεις ευθύνης στο κόμμα και την κοινοβουλευτική ομάδα. Η Άννα Διαμαντοπούλου θα αναλάβει υπεύθυνη στρατηγικού σχεδιασμού, ενώ νέα πρόσωπα όπως ο Κώστας Τσουκαλάς θα ενισχύσουν το επιτελείο του Ανδρουλάκη, αναλαμβάνοντας θέσεις όπως αυτή του εκπροσώπου Τύπου.

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν και αλλαγές στα κομματικά χαρτοφυλάκια, με στόχο την ενίσχυση της αντιπολίτευσης του ΠΑΣΟΚ απέναντι στην κυβέρνηση. Σημαντικά στελέχη όπως ο Μιχάλης Κατρίνης, η Νάντια Γιαννακοπούλου και η Μιλένα Αποστολάκη θα αναλάβουν κεντρικούς ρόλους στην πολιτική δράση του κόμματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ