Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Αναχωρούν για τα νησιά οι πρώτοι αδειούχοι του Ιουλίου – Μεγάλες οι πληρότητες στα πλοία

Δημοσιεύθηκε

στις

Με πληρότητες που αγγίζουν το 100% αναχωρούν από τον Πειραιά τα πλοία προς τα νησιά, αφού οι πρώτοι αδειούχοι του Ιουλίου εγκαταλείπουν την Αθήνα προκειμένου να περάσουν μερικές ημέρες χαλάρωσης δίπλα στη θάλασσα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη από τις πρώτες κιόλας ημέρες του Ιουλίου. Όπως λένε παράγοντες της αγοράς, η κορύφωση αναμένεται προς τα μέσα του Αυγούστου όπου παραδοσιακά αναχωρεί για τα ελληνικά νησιά μεγαλύτερο κύμα αδειούχων.

Τα πλοία φεύγουν με υψηλές πληρότητες, με τους εκδρομείς να αναχωρούν για Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Αργοσαρωνικό. Μόνο τις πρώτες μέρες του Ιουλίου έφυγαν από το λιμάνι του Πειραιά πάνω από 60.000 ταξιδιώτες.

Σήμερα το πρωί, Παρασκευή 5 Ιουλίου, στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκαν οι κάμερες γνωστών τηλεοπτικών καναλιών. Όσοι μίλησαν στην κάμερα ανέφεραν ότι αναχωρούν για λίγες ημέρες παίρνοντας μαζί τους τα απολύτως απαραίτητα. Σημειώνεται ότι αρκετοί που αναχώρησαν είναι δυνάμει φοιτητές, αφού αρκετοί συμμετείχαν στις Πανελλήνιες 2024.

Ξεκίνησαν τα δρομολόγια για Σποράδες

Ξεκίνησαν και τα δρομολόγια για τα νησιά των Σποράδων από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, με το πρώτο δρομολόγιο να φεύγει σήμερα στις 09:15.

Τα δρομολόγια θα είναι καθημερινά εκτός Πέμπτης και Κυριακής και θα κάνει περίπου 4 ώρες για να φτάσει στην Αλόννησο και 3 για τη Σκιάθο.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ