Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Απίστευτο περιστατικό στη Βουλή! Ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών Φλώρος γρονθοκόπησε τον Γραμμένο της Ελ. Λύσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Απίστευτο ξύλο στη Βουλή με βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο να δέχεται επίθεση από πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνο Φλώρο. Μετά το περιστατικό αποβλήθηκε από τη Βουλή με εντολή Τασούλα.

Πρόκειται για τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο ο οποίος δέχθηκε μπουνιά από τον Ανεξάρτητο πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών Κωνσταντίνο Φλώρο. Ο κ. Γραμμένος δέχεται τις πρώτες βοήθειες στο Ιατρείο της Βουλής ενώ σοκαριστικές είναι οι εικόνες που έρχονται από τη Βουλή.

Πληροφορίες θέλουν τους δύο βουλευτές πριν το επεισόδιο να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες. Η κατάσταση σε κάποια στιγμή ξέφυγε με τον πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών Κων/νο Φλώρο να γρονθοκοπεί τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης κ. Γραμμένο.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες από την Eurokinissi άλλοι βουλευτές επιχείρησαν να σταματήσουν τον Κωνσταντίνο Φλώρο ο οποίος μετά τη γροθιά που έριξε επιχείρησε να φύγει από την ολομέλεια.

Στις ίδιες φωτογραφίες φαίνεται να έχει καταγραφεί και η στιγμή της ακινητοποίησης του βουλευτή Φλώρου από άνδρες της ασφαλείας της Βουλής.

Με εντολή Τασούλα αποφασίστηκε αποπομπή 15 ημερών για τον Κωνσταντίνο Φλώρο από τις εργασίες της Βουλής, ενώ υπάρχει και αίτημα για άρση ασυλίας.

Σοκαριστικός είναι και ο διάλογος που αντάλλαξαν οι δύο άνδρες

Διάλογος Φλώρου-Γραμμένου

Κ. Φλώρος: Αυτά θα τα κρίνουν οι δικαστές
Β. Γραμμένος: Βούλωστο εσύ σκουπίδι
Κ. Φλώρος: Άντε…
Β. Γραμμένος: Αντε γ… τη μάνα σου
Κ. Φλώρος: Τι είπες;
Β. Γραμμένος: Εσένα τη μανούλα σου θα τη γ…. θα σε πάω και με τα βραχιολάκια μέσα. Να το θυμάσαι αυτό παλιόπ…

Η δήλωση Βελόπουλου

Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο γιατί είμαστε εναντίον της βίας. Θεωρώ αδιανότητο να εισέρχονται στο Κοινοβούλιο μειράκια του βίου της πολιτικής ως προβατόσχημοι λύκοι είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος και συνέχισε «Δικαιολογίες μπορεί να βρει όποιος θέλει. Μου είπε το ένα μου είπε το άλλο. Η διαφορά ανθρώπου με τα ζώα είναι στο μυαλό, τη κρίση και τη λογική που κάποιοι ελάχιστοι δεν το καταλαβίνουν».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ