Κεντρικό Θέμα
Αυτοψία της Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα σε ρέματα της Βόρειας Αθήνας

Αυτοψία σε ρέματα της βόρειας Αθήνας πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου, η Αντιπεριφερειάρχης βορείου τομέα, Λουκία Κεφαλογιάννη.
«Η αντιπλημμυρική θωράκιση της Αττικής αλλά και ο καλύτερος δυνατός συντονισμός των εμπλεκόμενων φορέων για την προστασία από φυσικές καταστροφές αποτελεί προτεραιότητα του περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη και της νέας περιφερειακής αρχής της Αττικής. Στον βόρειο τομέα ξεκινήσαμε από σήμερα τις αυτοψίες στα ρέματα. Καταγράψαμε τα σημεία που χρήζουν καθαρισμού από φερτά υλικά, καθώς και ενδεχόμενης στήριξης στα πρανή. Λόγω της εποχής δεν μπορούμε να κάνουμε -πέραν των προγραμματισμένων- περαιτέρω παρεμβάσεις, ωστόσο βρισκόμαστε σε εγρήγορση και διαρκή συνεργασία με τις διοικήσεις των Δήμων, τους συλλόγους αλλά και τους πολίτες», τόνισε η κα Κεφαλογιάννη.
Η Γενική Διευθύντρια αναπτυξιακού προγραμματισμού, έργων και υποδομών Ελένη Βελγάκη μαζί με τεχνικό κλιμάκιο της Περιφέρειας και επικεφαλής την Αντιπεριφερειάρχη ξεκίνησε την αυτοψία από το ανοιχτό τμήμα του ρέματος Φιλοθέης (τμήμα Ποδονίφτη), παρουσία του Αντιδημάρχου Δομημένου Περιβάλλοντος και Τοπικής Ανάπτυξης, κ. Νίκου Ζερβού και της προέδρου της Δημοτικής κοινότητας Φιλοθέης, κας Ζαφειροπούλου-Σαρρή.
Δεύτερη στάση του κλιμακίου της Περιφέρειας έγινε στο Δήμο Αμαρουσίου με την αυτοψία να λαμβάνει χώρα σε τμήματα του ρέματος Σαπφούς, παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, κ. Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, του Αντιδημάρχου Τεχνικής Υπηρεσίας και Εξυπηρέτησης του Πολίτη, κ. Βαγγέλη Κάβαλου και της κας Ν. Χατζηδάκη από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών.
Τέλος, αυτοψία και καταγραφή πραγματοποιήθηκε και σε τμήματα του ρέματος Χαλανδρίου. Τις επόμενες ημέρες, η Αντιπεριφερειάρχης θα πραγματοποιήσει επιτόπιες αυτοψίες και στα υπόλοιπα ρέματα της Βόρειας Αθήνας.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός4 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων4 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας6 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024