Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Αυτό είναι το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Στη δημοσιότητα έδωσε το Πόθεν Έσχες του, όπως είχε  προαναγγείλει, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Θεσσαλονίκη, ενόψει των ευρωεκλογών της Κυριακής (9 Ιουνίου 2024).

Μετά από μέρες πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Στέφανος Κασσελάκης δημοσιοποίησε το πόθεν έσχες του παράλληλα με την περιουσιακή κατάσταση του συζύγου του, Τάιλερ Μακμπέθ, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Θεσσαλονίκη.

«Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, είμαι επιχειρηματίας με δράση στις ΗΠΑ 21 χρόνια, αγωνίστηκα, πέτυχα, έβγαλα κάποια χρήματα και δεν ήρθα να βγάλω ούτε ένα ευρώ σε βάρος της χώρας μου. Οι πειρατές δεν είναι στο ΣΥΡΙΖΑ είναι στα κόμματα που χρωστάνε 500 εκατομμύρια ευρώ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Κασσελάκης κάλεσε, μάλιστα, τον πρωθυπουργό να δημοσιοποιήσει και εκείνος τα δικά του περιουσιακά στοιχεία πριν από τις ευρωεκλογές και επεσήμανε ότι στους πίνακες που παρουσίασε περιλαμβάνονται και τα περιουσιακά του συζύγου του.

 

“Είμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε μια καλύτερη ζωή”

“Σας ζητάω να ξεφοβηθείτε. Σας ζητάω να κοιτάξετε ψηλά. Στην ολόκληρη ζωή. Στη δική σας ζωή. Όχι, τα όνειρα δεν είναι μόνο για αυτούς που έχουν μέσον ή ένα επίθετο – λαχείο. Είμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε μια καλύτερη ζωή τώρα. Μια Ελλάδα αντάξια των προσδοκιών μας. Μια πατρίδα που δε θα σε πληγώνει αλλά θα σε κάνει υπερήφανο. Ένα κράτος που θα παρέχει ισότιμα ευκαιρίες σε όλους τους πολίτες του”, είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

“Μιλήστε με τους δικούς σας ανθρώπους. Μιλήστε τους για το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για μια ισχυρή προοδευτική αντιπολίτευση σήμερα και μία δημοκρατική κυβερνητική εναλλακτική στις επόμενες εθνικές εκλογές. Βοηθήστε τους να νικήσουν τον φόβο, χάρη στον οποίο κυβερνάει η ΝΔ. Στηρίξτε τους ώστε να βάλουν στη θέση του φόβου την ελπίδα.

Ξέρω, πολλοί σας έχουν υποσχεθεί την ελπίδα. Ξέρω ότι έχετε απογοητευτεί. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να σπάσουμε αυτήν την κατάρα μαζί. Γιατί σύγχρονη Αριστερά σημαίνει να έχει ο ένας τον άλλον. Και η νίκη θα έρθει μόνο αν όλοι είμαστε μαζί: Στην καθημερινότητα και στην κάλπη. Για μια καλύτερη ζωή. Για να κερδίσουμε αυτό που χάσαμε τα τελευταία χρόνια: Ζωή με αξιοπρέπεια. Ζωή που να αξίζει να ζεις την κάθε μέρα της”, κατέληξε.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ