Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Δημοσιογράφος της ΕΡΤ συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνελήφθη δημοσιογράφος της ΕΡΤ για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του, σε ένα ακόμα καταγεγραμμένο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Ο δημοσιογράφος, ο οποίος εργάζεται ως συμβασιούχος στην ΕΡΤ, συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑΤ Ομονοίας μετά από καταγγελία της συντρόφου του για ενδοοικογενειακή βία.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας, ενώ σήμερα Τετάρτη (26/06), θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (23/06), αλλά η καταγγελία έγινε χθες, Τρίτη (25/06), από τη σύντροφό του, η οποία είναι επίσης δημοσιογράφος, συμβασιούχος στην ΕΡΤ.

Η γυναίκα κατά την καταγγελία της στο αστυνομικό τμήμα προσκόμισε βεβαίωση από το ΚΑΤ, που επιβεβαιώνει πως φέρει κατάγματα στο πρόσωπο, ενώ τα σημάδια της ήταν εμφανή και θα εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

«Η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη», ανακοινώθηκε από την εταιρεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ