Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Δολοφονία στην Ηλεία – Ο θείος σκότωσε την 11χρονη ανιψιά του με κατσαβίδι

Δημοσιεύθηκε

στις

Η 11χρονη Βασιλική στη Μυρτιά Ηλείας μπήκε στο αυτοκίνητο του θείου της λίγο μετά τις εννέα το βράδυ της Κυριακής 9 Ιουνίου. Ο 37χρονος, άγνωστο με τι πρόσχημα, έπεισε το κοριτσάκι να τον ακολουθήσει. Το παιδί έδειξε εμπιστοσύνη στον δράστη, αφού πρόκειται για τον θείο του, ξάδερφο της μητέρας του.

Στο σημείο που βρέθηκε νεκρό το κορίτσι μετέβη ιατροδικαστής. Τα στοιχεία που θα προκύψουν από την ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να συμπληρώσουν το παζλ της φρίκης για όσα μεσολάβησαν από τη στιγμή που το παιδί μπήκε στο αυτοκίνητο έως την ώρα που δολοφονήθηκε.
Το βράδυ της Κυριακής, καθώς η ώρα περνούσε και η Βασιλική δεν επέστρεφε στο σπίτι, οι γονείς ανησύχησαν και ο πατέρας, περίπου στις 3 τα ξημερώματα, ειδοποίησε τις Αρχές για την εξαφάνιση του κοριτσιού. Άμεσα, το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε amber alert για την αναζήτησή του, ενώ η Ασφάλεια Πύργου κινήθηκε με ταχύτητα και εντόπισε υλικό από κάμερες.

Ο δράστης ομολόγησε την δολοφονία του άτυχου κοριτσιού και οδήγησε τους αστυνομικούς στην περιοχή, υποδεικνύοντας περίπου το σημείο που βρέθηκε το άψυχο κορμάκι του παιδιού. Το κορίτσι φορούσε τα ρούχα του και ήταν μέσα στα αίματα, φέροντας ένα μεγάλο τραύμα στον λαιμό και αρκετά ακόμη σε όλο του το σώμα. Όπως φαίνεται, πάλεψε και αντιστάθηκε σθεναρά στον δράστη, που την κατακρεούργησε με ένα κατσαβίδι όπως παραδέχτηκε στους αστυνομικούς.

Ο ίδιος παραδέχεται ότι το κίνητρό του ήταν σεξουαλικό, αλλά δεν παραδέχεται ακόμη αν το έπραξε. Ο χρόνος θανάτου του παιδιού υπολογίζεται αργά το βράδυ έως και λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ενώ ο ιατροδικαστής θέλει να κάνει πρώτα την νεκροψία για να διαπιστώσει αν υπήρξε και σεξουαλική κακοποίηση. Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα Πύργου.

Ο 37χρονος είχε συλληφθεί το 2017 για βιασμό ανήλικης, είχε καταδικαστεί σε 9 χρόνια φυλάκιση και παρέμενε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ