Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Εκτός ελέγχου η φωτιά στη Νέα Αγχίαλο: Εκρήξεις σε αποθήκη πυρομαχικών της Πολεμικής Αεροπορίας – Μεταφέρεται κόσμο με φουσκωτά από τη θάλασσα

Δημοσιεύθηκε

στις

Συναγερμός στη Νέα Αγχίαλο, όπου μαίνεται η φωτιά που καίει από χθες περιοχές στη Μαγνησία, καθώς ακούγονται συνεχείς και ισχυρές εκρήξεις από αποθήκη πυρομαχικών, που βρίσκεται 4χλμ. βορειοδυτικά της Αγχιάλου και τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ έχει εκκενωθεί από το προσωπικό.

Η αποθήκη πυρομαχικών βρίσκεται 6χλμ. από την 111 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, της οποίας επίσης οι αποθήκες εκκενώνονται για προληπτικούς λόγους. Επιτελείς του ΓΕΕΘΑ κρίνουν την κατάσταση ανησυχητική.

Συναγερμός έχει σημάνει στο λιμάνι της Αγχιάλου, καθώς τρομαγμένοι κάτοικοι και τουρίστες εγκαταλείπουν την περιοχή. Στο σημείο, και ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος προσπαθεί να τους καθησυχάσει.

Mέσα σε λίγα λεπτά, έφυγαν οι κάτοικοι από τον Άγιο Γεώργιο Κυνηγών, τη Χρυσή Ακτή, τον Μάραθο και την Κριθαριά καθώς έλαβαν μήνυμα από το 112 να εκκενώσουν τις περιοχές τους

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ