Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Καιρός: Επιστρέφουν τα 40άρια από αύριο Τετάρτη

Δημοσιεύθηκε

στις

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα Τρίτη, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις αλλά και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

Μικρή και πρόσκαιρη εξασθένηση των ανέμων «βλέπει» τις επόμενες ημέρες η μετεωρολόγος της ΕΡΤ Αναστασία Τυράσκη, που προειδοποιεί παράλληλα για νέα άυξηση της θερμοκρασίας.

Πιο αναλυτικά, η θερμοκρασία την Τετάρτη θα ανέβει λίγο – φτάνοντας στα επίπεδα των 40 βαθμών – ενώ από την Πέμπτη θα ενισχυθούν και πάλι τα μελτέμια στα 7 μποφόρ.

Μικρή αποκλιμάκωση της θερμοκρασίας ωστόσο περιμένουμε πλέον το Σαββατοκύριακο.

Ο καιρός σήμερα Τρίτη

Σήμερα Τρίτη οι άνεμοι αναμένεται να κινηθούν από βόρειες διευθύνσεις, στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο το απόγευμα έως 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι σε μικρή άνοδο, θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 38 με 39 και στα δυτικά τοπικά 40 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου, του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη έως 36 με 38, στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα έως 34 βαθμούς.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος: Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά 5 έως 6 μποφόρ, η θερμοκρασία έως 38 βαθμούς.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπεται εξίσου ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι ασθενείς και το απόγευμα νότιοι 3 μποφόρ, η θερμοκρασία έως 37 βαθμούς.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι – απόγευμα στα ηπειρωτικά κυρίως στα βόρεια και πιθανώς τοπικές μπόρες στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις έως 5 με 6 μποφόρ, η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα, στα δυτικά ηπειρωτικά πιθανώς να ξεπεράσει λίγο και τους 40 βαθμούς.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ